• 22 دی 1397

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت روز پرستار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با صدور پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت روز پرستار

به گزارش وبدا / متن پیام دکتر علیرضا مسلم به شرح زیر است:
بسمه تعالی
پرستاری در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاه بسیاررفیعی دارد و جامعه پرستاري، مجموعه اي زحمتکش و پويا با هدفي مقدس، سرشار از نوع دوستی و شيفته خدمت است.
 بي شک، نام گذاري این روز فرخنده، به عنوان روز پرستار، ادای احترام به فرشتگانی زمینی است که خدمت بي ادعا را بزرگ‌ترین افتخار خود می‌دانند و بواسطه این افتخار به دنبال کسب رضای الهی هستند.
اینجانب ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت زینب(س)از زحمات بی‌دریغ و تلاش‌های بی‌وقفه پرستاران دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در تحقق اهداف نظام سلامت تقدیر نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون مسالت می نمایم.
دکتر علیرضا مسلم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار