• 29 آبان 1397
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد؛

کسب رتبه برتردر سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: سید احمد سجادی دانشجوی دانشگاه موفق به کسب رتبه برتردر سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور شد.

کسب رتبه برتردر سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

به گزارش وبدا / دکتر حافظ حیدری در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد: سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، یکشنبه 27 آبان ماه سال جاری در شش بخش پژوهشی، فناوری، ادبی، هنری، آوایی و معارفی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

وی افزود: دانشجویان کشور از وزارتخانه‌های علوم، بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه‌ها در این جشنواره حضور پیدا کردند و پس از برگزاری در سطح منطقه، برگزیدگان آن در دانشگاه‌های زیرمجموعه دو وزارتخانه علوم و بهداشت و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت جداگانه در سطح ملی به رقابت پرداختند.

مدیر فرهنگی دانشگاه ادامه داد:تعداد شرکت‌کنندگان این جشنواره از مرحله دانشگاهی ۳۵۰ هزار نفر بود که از این تعداد ۶۴۰ نفر برگزیده به مرحله ملی وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی رسیدند که در سطوح مختلف به مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت راه پیدا کردند.

دکتر حیدری با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار امسال در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت با ثبت نام ۲۱۰۰ نفر شرکت کننده موفق به کسب 11 رتبه در رشته های مختلف در بین اساتید،کارکنان و دانشجویان شد، تصریح کرد: سید احمد سجادی،سعید ابراهیمی ،محمدقربانی و خانم سحر کرابی چهار دانشجوی دانشگاه در این دوره از مسابقات به مرحله ملی راه یافتند که در این بین سیداحمد سجادی دانشجوی ترم ۶ پزشکی در رشته احکام موفق به کسب رتبه نخست درسی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور شد.

وی یاد آور شد: سال گذشته نیز مجتبی مهجور دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار،رتبه نخست سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در رشته حفظ ۵ جزء قرآن  را به خود اختصاص داد.

مرحله کشوری بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت،تابستان امسال در دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها با اعلام نفرات برتربرگزار و مرحله ملی با معرفی۱۱۴ برگزیده نهایی از کل دانشگاههای کشور در مشهد به کار خود پایان داد.