• 4 شهریور 1397

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با صدور پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کلیه کارکنان دانشگاه تبریک گفت.

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

وبدا سبزوار/  متن پیام دکترعلیرضا مسلم به شرح ذیل است؛

بسمه تعالی

چهارمین روز از شهریورماه در هفته دولت و گرامیداشت خاطره بزرگوارانی چون شهیدرجایی و شهیدباهنر به نام «روز کارمند» نامگذاری شده که فرصت مغتنمی است تا قدردان زحمات و تلاش‌های صادقانه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه باشیم.
معتقدم حضور نیروی انسانی متعهد و متخصص همراه با تعهد کاری و اخلاقی عامل موثر در پیشرفت و توسعه پایدار هر مجموعه ای خواهد بود و با توجه به گذشت سه دهه از حیات و فعالیت این دانشگاه بی شک با تلاش شما همکاران گرامی توانسته ایم خدمات آموزشی،  بهداشتی و درمانی در خورشان مردم عزیز شهرستان ارائه نمائیم.
یقینا دستیابی به موفقیت‌های بیشتر تنها با همراهی، همدلی و همکاری همه شما عزیزان میسر خواهد بود.
اینجانب ضمن تبریک چهارم شهریور «روز کارمند» به تمامی کارکنان عزیز و پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، از زحمات بیدریغ شما همکاران گرامی که علیرغم وجود مشکلات و تنگناهای مالی دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نورزیده اید تشکر نموده، و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر علیرضا مسلم