• 21 مرداد 1397
رئیس دانشگاه در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار مطرح کرد؛

طلب96 میلیارد تومانی دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر

رئیس دانشگاه گفت: در حال حاضر، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار حدود96 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب دارد.

طلب96 میلیارد تومانی دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر

وبدا سبزوار/  دکتر علیرضا مسلم در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار  بابیان اینکه 530 هزار نفر در غرب خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه قرار دارند، گفت: طی پنج سال گذشته، تعداد تخت‌های بیمارستانی نسبت به قبل از سال 92، 30 درصد افزایش‌ یافته و در این مدت، 9 هزار و 200 مترمربع از فضای های درمانی بهینه‌سازی شده است.

وی افزود: افزایش 60 درصد پایگاه‌های اورژانس شهری و جاده‌ای ، افزایش 130 درصدی تعداد تخت‌های آی سی یو، سه برابری تخت‌های سی‌سی‌یو، ساخت 45 هزار مترمربع بنا، بهینه‌سازی 35 هزار مترمربع ، ساخت 10 مرکز بهداشتی و درمانی،واحداث 30 خانه بهداشت از مهم‌ترین فعالیت دانشگاه طی پنج سال اخیر در شهرستان‌های تحت پوشش است.

رئیس دانشگاه ادامه داد: همچنین بهره برداری از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه، بخش رادیوتراپی وشیمی درمانی، بخش جراحی قلب باز، پزشکی هسته ای، آنژیوگرافی، سی تی اسکن دیجیتال و راه اندازی مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی از مهمترین طرح های بهداشت و درمان اجرا شده توسط دانشگاه بوده اند.

دکتر مسلم اضافه کرد: در حال حاضر، دانشگاه 96میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب دارد و مجموع بدهی‌های دانشگاه حدود 100 میلیارد تومان است.

دکتر مسلم اظهار داشت: در سال جاری و در ششمین سفر وزیر بهداشت به سبزوار، 18 طرح بهداشتی و درمانی با اعتبار 230 میلیارد ریال در شهرستان های تحت پوشش به بهره برداری رسید.