• 3 بهمن 1396

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پرستار

وبدا سبزوار/ دکتر علیرضا مسلم رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار پیام تبریکی صادر کرد.

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پرستار

وبدا سبزوار/  دکتر علیرضا مسلم رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار پیام تبریکی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

سالروز ولادت  حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به شما پرستاران عزیز و دلسوز تبریک عرض می نمایم .

پرستاری در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاه بسیار رفیعی دارد و جامعه پرستاري، مجموعه اي زحمتکش و پويا با هدفي مقدس، سرشار از محبت به نوع انسان و شيفته خدمت است و بي شک، نام گذاري این روز فرخنده  ،  به عنوان  روز پرستار، ادای احترام به فرشتگانی زمینی است که خدمت به خلق را بزرگ‌ترین افتخار خود می‌دانند و بواسطه این افتخار به دنبال کسب رضای الهی هستند .

اینجانب ضمن عذرخواهی از عدم پرداخت معوقات وتشکر از همراهی شما عزیزان، امیدوارم با پیگیری های در حال انجام و حمایت های وزرات متبوع و سازمان های بیمه گر این پرداخت ها به روز تر گردد.

دکتر علیرضا مسلم