رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:
تداوم وضعیت حاد و بحرانی شیوع کرونا در غرب خراسان
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با بستری شدن ۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته در بیمارستان واسعی وضعیت این شهرستان از نظر شیوع کرونا همچنان فوق حاد و بحرانی است.
به گزارش وبدا / دکتر علیرضا مسلم روز سهشنبه در بازدید از مرکز واکسیناسیون در گفتگو با وبدا اظهار کرد: روز گذشته ۵۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان واسعی این شهر بستری شدند که بیشترین تعداد بیماران بستری شده طی دو هفته گذشته بوده است.
وی افزود: هم اکنون علاوه بر بیماران مبتلا به کرونا که در مرحله درمان سرپایی قرار دارند ۱۵۲ بیمار کرونایی دیگر در بیمارستان واسعی شهرستان سبزوار بستری هستند.
رییس دانشگاه با بیان اینکه شیب نزولی بیماران کرونایی بستری شده در سبزوار نسبت به سایر شهرستانهای استان روند کاهشی کمتری داشته است،اضافه کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی اصناف و شهروندان به میزان بسیار کاهش یافته که این عادی انگاری زنگ خطری برای افزایش بیماری محسوب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تاکید کرد:درخواست ما از شهروندان، تداوم اقدامات پیشگیرانه و رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله گذاری اجتماعی، شرکت نکردن در دورهمی ها و خودداری از سفرهای غیر ضروری در روز های پایانی تعطیلات تابستانی است./آزاد
نظر دهید
- پیام نوروزی رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال ۱۴۰۲
- کاشت 600 اصله درخت مثمر و غیر مثمر در بلوار پردیس دانشگاه
- انتصاب دکتر سالاری به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سبزوار
- نخستین نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اصحاب رسانه
- اخذ موافقت اصولی برای ساخت بیمارستان 64 تختخوابی خوشاب