• 31 شهریور 1399
یادداشت رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت هفته دفاع مقدس

روایت جهاد؛ از دفاع مقدس تا مدافعان سلامت

دفاع مقدس یادآورحماسه ای سترگ و کم‌نظیر در تاریخ سرزمینی کهن؛ یادآور روزهایی سخت که مقاومت ملتی بزرگ، آن را در قابی از ایمان، شجاعت، اخلاص و شهامت به تصویر کشید و یاد و خاطره‌اش را در جان‌ها جاودان ساخت.

روایت جهاد؛ از دفاع مقدس تا مدافعان سلامت

آری؛ و اما امروز درجنگی نابرابر ودر صحنه مقابله با ویروس کرونا، حال و هوای هشت سال دفاع مقدس در یادها زنده شد و بار دیگر فرزندان این مرزو وبوم در جبهه سلامت همچون مدافعان وطن، جامه رزم پوشیده و برای حفظ سلامت مردم به میدان آمدند و ایثارگرانه در راه خدمت به بیماران از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و نیز به خیل شهدا پیوستند.

گذشت و فداکاری کادر بهداشت و درمان در این روزهای سخت، هرگز از یاد ها نخواهد رفت و به فضل الهی، از این امتحان الهی نیز سربلند و سلامت بیرون خواهیم آمد.

در این میان درکنار همه آحاد جامعه ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی نیز به یاری حوزه سلامت آمد و در این نبرد سخت، در کنار مدافعان سلامت، مصداق واقعی دفاع مقدس از مردم را معنا بخشید.

اینجانب ضمن  گرامیداشت و یاد و خاطره رشادت های شهدای والامقام و فداکاری های جانبازان، آزادگان ، رزمندگان و به ویژه شهدای مدافع سلامت و قدردانی از تلاش های ارزنده همه دست اندرکاران حوزه سلامت به ویژه خانواده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا مسلم

رییس داشگاه علوم پزشکی سبزوار