• 11 آبان 1398
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارخبرداد؛

کسب 9رتبه برتر کشوری در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت

سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت:اساتید،کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت موفق به کسب 9رتبه کشوری شدند.

کسب 9رتبه برتر کشوری در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت

وبدا سبزوار / مهدی سلمانیان ضمن اعلام خبر فوق در گفتگو با وبدا اظهار کرد: در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت، 119 نفر از اساتید دانشگاه، یکهزارو624 نفراز کارکنان و 883 نفر دانشجوی قرآنی در این دوره از مسابقات حضورفعال داشتند.

وی با اشاره به راهیابی  22نفر از اساتید ، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به مرحله نیمه نهایی جشنواره،افزود: مرحله نیمه نهایی این دوره از مسابقات در 3 گروه دانشجویان ، اساتید و کارکنان و مرحله نهایی با راهیابی12 نفر از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با موضوعات حفظ کل و قرائت به روش تحقیق و تقدیر از برگزیده گان جشنواره در همدان برگزار شد.

مهدی سلمانیان با اشاره به اعلام نتایج نهایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت اضافه کرد: در این دوره از مسابقات اساتید،کارکنان و دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب 9رتبه کشوری در بخش های پژوهشی، فنّاوری، ادبی، هنری و معارف آوایی شدند.

سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: در بخش اساتید دکتر محمد شفیع مجددی و دکتر علی دلبری در رشته های حفظ موضوعی قرآن و ترجمه خوانی حائز رتبه های دوم و سوم کشوری،در بخش کارکنان دکتر سجاد سیدی در رشته حفظ موضوعی قرآن، تکتم عیاری در رشته  قرائت ترتیل و ابوالفضل عصار زاده در دو رشته نمایش نامه نویسی و فیلمنامه نویسی به ترتیب به مقام های اول، و سوم دست یافتند.

وی ادامه داد : در بخش دانشجویان مجتبی مهجوردر رشته کانال مجازی، حسین محمدیان در رشته تلخیص کتاب و عطیه عبدالجوادی  در رشته کانال مجازی به ترتیب موفق به کسب رتبه های اول و دوم این دوره از مسابقات شدند.

سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ضمن قدردانی از تمامی شرکت کنندگان وعوامل اجرایی در این دانشگاه خاطرنشان کرد: امید است تا با اهتمام هر چه بیشتر در حوزه فعالیت های دینی و قرآنی ،گام های اساسی درراه اعتلای بیشتر فهم قرآنی در سطح جامعه ودانشگاه ها برداشته شود.