چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد

برگزاری جلسه آموزشی واحدهای صنفی در حوزه بهداشت

در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت جلسه آموزشی با حضور اعضاء صنف لبنیات فروش سبزوار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .

     در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت جلسه آموزشی با حضور اعضاء صنف لبنیات فروش سبزوار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .

  ابتدا دکتر جغتایی رئیس شبکه دامپزشکی در زمینه بهداشت شیر و تاکید بر تهیه شیر از مراکز مورد تائید اداره دامپزشکی نظیر دامداری های صنعتی و مراکز جمع آوری شیر توضیحاتی را ارائه نمودند .

در ادامه دکتر مسعودی فر معاون بهداشتی دانشگاه بر اهمیت خود کنترلی بهداشتی و خود اظهاری متصدیان و الزام به عرضه فرآورده های لبنی سالم با رعایت موازین بهداشتی تاکید و به چند بیماری که ناشی از مصرف لبنیات سنتی آلوده می باشد نظیر تب مالت سل گاوی و ... اشاره کردند .

   مهندس عمادی نژاد مسئول بهداشت محیط به جهت ساماندهی عرضه لبنیات سنتی و اجرای ماده 11 دستورالعمل بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کردند کلیه فرآورده های لبنی سنتی بایستی دارای مشخصات بهداشتی باشد و متصدیان نسبت به رعایت بهداشت مکانی فردی و ابزار کار اقدام نمایند و از تهیه و توزیع محصولاتی که در اماکن غیر مجاز نظیر منازل و ... تولید می شوند خود داری نمایند .

لازم به ذکر است ؛که در این جلسه کلیه بازرسان بهداشت محیط نیز حضور داشتند و با هماهنگی انجام شده با رئیس شبکه دامپزشکی مقرر گردید جهت نظارت بهداشتی بر واحدهای صنفی مذکور بازدیدهای مشترک در دستور کار قرار گیرد .

 در پایان عباسپور کارشناس مبارزه با بیماریها به طور خاص راجع به بیماری بروسلوز و راههای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام آموزش لازم را ارائه نمودند./140

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٤٣٦٩  / تعداد بازدید:  1416

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: