چاپ
ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد
برگزاری جلسه آموزشی واحدهای صنفی در حوزه بهداشت
در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت جلسه آموزشی با حضور اعضاء صنف لبنیات فروش سبزوار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .
در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت جلسه آموزشی با حضور اعضاء صنف لبنیات فروش سبزوار در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد . ابتدا دکتر جغتایی رئیس شبکه دامپزشکی در زمینه بهداشت شیر و تاکید بر تهیه شیر از مراکز مورد تائید اداره دامپزشکی نظیر دامداری های صنعتی و مراکز جمع آوری شیر توضیحاتی را ارائه نمودند . در ادامه دکتر مسعودی فر معاون بهداشتی دانشگاه بر اهمیت خود کنترلی بهداشتی و خود اظهاری متصدیان و الزام به عرضه فرآورده های لبنی سالم با رعایت موازین بهداشتی تاکید و به چند بیماری که ناشی از مصرف لبنیات سنتی آلوده می باشد نظیر تب مالت – سل گاوی و ... اشاره کردند . مهندس عمادی نژاد مسئول بهداشت محیط به جهت ساماندهی عرضه لبنیات سنتی و اجرای ماده 11 دستورالعمل بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کردند کلیه فرآورده های لبنی سنتی بایستی دارای مشخصات بهداشتی باشد و متصدیان نسبت به رعایت بهداشت مکانی – فردی و ابزار کار اقدام نمایند و از تهیه و توزیع محصولاتی که در اماکن غیر مجاز نظیر منازل و ... تولید می شوند خود داری نمایند . لازم به ذکر است ؛که در این جلسه کلیه بازرسان بهداشت محیط نیز حضور داشتند و با هماهنگی انجام شده با رئیس شبکه دامپزشکی مقرر گردید جهت نظارت بهداشتی بر واحدهای صنفی مذکور بازدیدهای مشترک در دستور کار قرار گیرد . در پایان عباسپور کارشناس مبارزه با بیماریها به طور خاص راجع به بیماری بروسلوز و راههای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام آموزش لازم را ارائه نمودند./140
تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٥ / شماره خبر: ٤٣٦٩ / تعداد بازدید: 1416
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |