چاپ    ارسال به دوست

 

 

تجدید میثاق سرپرست و پرسنل شبکه بهداشت و درمان خوشاب با آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی

عنایت به مناسبت سوم خرداد سالروز گرامیداشت فتح خرمشهر و روز جانباز، و در پیش بودن ساگرد جانگداز رحلت امام خمینی ( ره ) دکتر قاسم روکی سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب به همراه پرسنل ستادر شبکه ضمن حضور در مزار شهدای شهر سلطان آباد و گلباران و غبارروبی مزار شهدا با مقام گرانقدر شهیدان دفاع مقدس تجدید میثاق کرند

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب : به مناسبت سوم خرداد سالروز گرامیداشت فتح خرمشهر و روز جانباز، و در آستانه سالگرد جانگداز رحلت امام خمینی ( ره )  دکتر قاسم روکی سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب  به همراه پرسنل ستاد شبکه ضمن حضور در مزار شهدای شهر سلطان آباد و گلباران و غبارروبی مزار شهدا  با مقام  گرانقدر شهیدان دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

دکتر روکی اظهار داشت : خون شهیدان، باعث بقا و ماندگاری نظام اسلامی شد، پس همه ما مدیون خون شهدا هستیم و باید همواره در مسیر اهداف شهدا حرکت کنیم و به دنبال تحقق اهدافی باشیم که این عزیزان برای آن به شهادت رسیده‌اند.

وی، تجدید میثاق با ارزش ها و آرمان های شهدا و بیعت مجدد با رهبر فرزانه انقلاب و بستن پیوند ناگسستنی با ولایت را از وظایف دینی و آرمانی همه برشمرد و اظهار داشت: ما در اینجا با شهدا عهد می بندیم که به وظایفمان به نحو احسن عمل کنیم تا ایران اسلامی را بیش از پیش سرفراز نموده و پرچم پرافتخار کشورمان را بر فراز قله های علمی جهان به اهتزاز در آوریم.

در ادامه مراسم  که به  همت واحد امور بانوان  و به پاس بزرگداشت مقام خانواده محترم شهدا و جانبازان  از چند تن از خانواده این عزیزان در سطح شهرستان عیادت به عمل  آمد و  ضمن تکریم مقام این  بزرگواران هدایایی به  خانواده این عزیزان اهدا شد./سلطانی  

گزارش تصویری






 

 

تاریخ درج خبر: پنج شنبه ٧ خرداد ١٣٩٤    / شماره خبر:  ١٨٥٥  / تعداد بازدید:  2433

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: