• 1397/10/01 - 10:48
  • - تعداد بازدید: 1389
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشتمین کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهر سبزوار

کاگروه_آذر1.jpg

 


مهندس علی جزندری معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان با بیان اهمیت ارتقا  شاخص های بهداشتی و سلامت عمومی گفت: تامین و ارتقا سلامت احاد جامعه میسر نخواهد بود مگر با مشارکت تمام دستگاهای تاثیر گزار و سازمان های مردم نهاد، و خواستار پیگیری مصوبات جلسات قبلی کارگروه و ارائه گزارش عملکرد هر یک از دستگاههای شهرستان جهت اجرایی شدن این مصوبات شد.


دکتر نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با توجه به بسیج ملی اطلاع رسانی مصرف نمک یددار و اشاره به شعار امسال با عنوان « نمک به مقدار کم مصرف شود و همان مقدار کم از نوع نمک یدار باشد» گفت: تبلیغات گسترده ای در دست اجرا است که مردم را تشویق به مصرف نمک های مضر مانند نمک دریا و یا نمک هایی با عناوین شفا، نمک طبیعی و سنگ نمک می کنند که این موضوع باعث نگرانی مسئولین وزارت بهداشت در زمینه برگشت اختلالات ناشی از کمبود ید در جامعه مانند: گواتر، عقب ماندگی ذهنی کودکان شده است.


دکتر نوده در ادامه گفت: یکی دیگر از مشکلات موجود در خصوص تهدید سلامت عمومی جامعه استفاده بی رویه از سموم در محصولات کشاورزی می باشد. که این مهم باید به طور جدی در شهرستان سبزوار پیگیری شود.


 خانم فیروزی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه در زمینه افزایش آگاهی جامعه هشدار داد که با توجه به مصرف زیاد نمک در جامعه ، مردم باید نمک کم مصرف کنند ولی همان مقدار کم از نوع یددار و تصفیه شده باشد .


 مهندس رحیمی کارشناس اداره جهاد کشاورزی در ادامه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای کاهش مصرف سموم طبق استاندارها برای کشاورزان ارائه داد.


 





 

  • گروه خبری : معاونت بهداشتی,اخبار واحدها
  • کد خبر : 9452
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZPc8
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 12
بازدید امروز: 6680
کل بازدید: 1417267
بازدید کنندگان آنلاین: 14
آخرین بروزرسانی: 1404/08/28 12:47