مدیر آمار و فناوری اطلاعات خبر داد؛

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در جمع دانشگاه‌های برتر جهان

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به اعلام نتایج رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی در نظام رتبه بندی وبومتریکس،گفت: براساس رتبه بندی صورت گرفته این دانشگاه در بین کل دانشگاههای کشور رتبه 90، در بین دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در جایگاه 32 و پس از مشهد، رتبه نخست را در استان خراسان رضوی کسب نموده است.

عادی‌انگاری و کمرنگ شدن رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خطرناک است
رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

عادی‌انگاری و کمرنگ شدن رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خطرناک است

رییس جمهور با اشاره به گسترش واکسیناسیون در جامعه و تاثیر آن بر بهبود شرایط از نظر کاهش شمار مبتلایان و جان باختگان گفت: این موفقیت‌ها به معنای نادیده گرفتن و رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیست و عادی‌انگاری خطرناک است و می‌تواند زمینه را برای موج جدید بیماری فراهم کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خبرداد؛

کسب رتبه اول در ارزشیابی جامع تحقیقات و فناوری توسط دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:در ارزشیابی جامع تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی سال 1399، این دانشگاه موفق به کسب رتبه اول شد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا:

والدین نگرانی در تزریق واکسن کرونا به فرزندانشان نداشته باشند

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه واکسن کرونا عارضه خیلی مهمی در نوجوانان ایجاد نمی کند و شاید در تعداد کمی از این گروه سنی به صورت درد در ناحیه محل تزریق، تب و لرز خفیف و سردرد بروز کند، گفت: والدین نگرانی در تزریق واکسن کرونا به فرزندانشان نداشته باشند.

رنگ‌بندی جدید کرونایی کشور؛

بسیاری از شهرها از وضعیت قرمز کرونا خارج شدند

اپلیکیشن ماسک در اطلاعیه ای اعلام کرد: با عبور اکثر مناطق کشور از قله موج پنجم و کاهشی شدن روند بستری، تهران و بسیاری از شهرها از وضعیت قرمز کرونا خارج شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

تداوم وضعیت حاد و بحرانی شیوع کرونا در غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با بستری شدن ۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ طی شبانه‌ روز گذشته در بیمارستان واسعی وضعیت این شهرستان از نظر شیوع کرونا همچنان فوق حاد و بحرانی است.

وزیر بهداشت:

مردم نگران واکسیناسیون نباشند

وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر واکسیناسیون از سن 18 سال به بالا در مناطق و گروه های مختلف از جمله در روستاها و عشایر و مناطق مرزی در حال انجام است. در شهرهای بزرگ سن واکسیناسیون به 42 سال رسیده البته علت اعلام سن واکسیناسیون در شهرهای بزرگ، جلوگیری از ازدحام جمعیت و ایجاد نظم در واکسیناسیون است.

آیت‌الله رییسی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

گام‌های تحولی خوبی در زمینه مقابله با شیوع کرونا برداشته شده است

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رییسی رییس جمهور امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه به لطف خدا گام‌های تحولی خوبی در حوزه مقابله با بیماری برداشته شده است، گفت: اولین گام تحولی در حوزه ساخت واکسن برداشته شده و علاوه بر ارائه مجوز به واکسن فخرا، خطوط تولید واکسن‌های برکت و رازی نیز ارتقا و توسعه یافته است.

تزریق روزانه  7 هزار و 155 واکسن کرونا  در غرب خراسان
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزواردر حاشیه بازدید از مرکزتجمیعی واکسیناسیون عنوان کرد؛

تزریق روزانه 7 هزار و 155 واکسن کرونا در غرب خراسان/ مراکز تجمیعی واکسیناسیون به چهار مرکز افزایش می یابد

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: تزریق روزانه واکسن کرونا در سبزوار ومناطق تحت پوشش این دانشگاه روزانه به بیش از ۷ هزار و ۱۵۵دُز افزایش یافته است.

وزیر بهداشت:

راهبرد اصلی وزارت بهداشت برای کنترل کرونا واکسیناسیون است

وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر راهبرد اصلی وزارت بهداشت برای کنترل کرونا واکسیناسیون است، گفت: علاوه بر واکسیناسیون و حتی بعد از آن رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات باید مورد توجه قرار گیرد.

عملکرد خوب دانشگاه علوم پزشکی سبزواردرمقابله با کرونا
استاندارخراسان رضوی در جلسه ستاد کرونا عنوان کرد؛

عملکرد خوب دانشگاه علوم پزشکی سبزواردرمقابله با کرونا / نگرانی برای تجهیزات مقابله با کرونا درغرب خراسان نداریم

استاندارخراسان رضوی در جلسه ستاد کرونا شهرستان سبزوار گفت: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با دارا بودن زیر ساخت های خوب بهداشتی و درمانی عملکرد قابل قبول و موثری را در جهت مقابله با کرونا داشته است و جای تقدیر دارد.

آخرین نامه وزیر بهداشت و تقدیر از گروه های مختلف در مقابله با کرونا/ طلب حلالیت دکتر نمکی و آرزوی توفیق برای وزیر آینده بهداشت

وزیر بهداشت در نامه ای خطاب به گروه های مختلف نظام سلامت، ضمن تقدیر از تلاش ها و خدمات آنها و طلب حلالیت، برای وزیر آینده بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آرزوی توفیق کرد.

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت روز پزشک

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پیامی ضمن گرامیداشت یکم شهریور ماه روز پزشک،گفت:در ماه های اخیر، کادر درمانی به ویژه جامعه پزشکی با تلاشی خستگی ناپذیرو مجاهدت و از خود گذشتگی در میدان مبارزه با ویروس کرونا و ایثار جهادگونه ای را به تصویر کشیدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار عنوان کرد؛

قرار گیری سبزوار در وضعیت بحرانی / پیک پنجم کرونا بسیارسهمگین‌تر از موج های قبلی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با شاره به وضعیت بحرانی کرونا دراین شهرستان گفت: پیک پنجم کرونا به خاطر قدرت انتقال سویه دلتا در مقایسه با سویه‌ها و اوجگیری های قبلی شیوع این ویروس، بسیار سهمگین‌تر و دارای قدرت سرایت بیشتر است.

معاون آموزشی دانشگاه عنوان کرد؛

پذیرش 402 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از طریق آزمون سراسری

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: تعداد402 دانشجوی جدید در 13 رشته تحصیلی مختلف از گروههای پزشکی، پیراپزشکی،بهداشت،پرستاری ومامایی از طریق آزمون سراسری 1400 در این دانشگاه پذیرش خواهند شد.

مصوبات ستاد کرونا شهرستان سبزوار اعلام شد

جلسه ستاد کرونا شهرستان سبزوارباهدف هماهنگی و نظارت بر اجراي دستورالعمل ها بهداشتی مرداد ماه سال جاری با حضور اعضا و مسئولین در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.