فاز 4 واکسیناسیون عمومی کووید19 از مهرماه در کشور آغاز می شود
معاون بهداشت وزارت بهداشت:

فاز 4 واکسیناسیون عمومی کووید19 از مهرماه در کشور آغاز می شود

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در دو ماه گذشته بیش از 40 هزار نفر از مبتلایان مثبت که قرنطینه بوده اند، نقض قرنطینه کرده اند و این افراد همانند یک بمب ویروسی در جامعه می چرخند. یکی از بزرگترین اهداف ما در گام پنجم، اطمینان حاصل کردن از رعایت قرنطینه موارد شناسایی شده با شیوه محله محور است.

اعلام رسمی سایت ثبت نام واکسیناسیون کرونا/
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد:

اعلام رسمی سایت ثبت نام واکسیناسیون کرونا/واکسیناسیون کرونا در شبکه بهداشت رایگان است

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن اعلام سایت رسمی ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا و جزییات فاز دوم واکسیناسیون کرونا گفت: فاز اول واکسیناسیون کرونا در کشور انجام شده و از روز سه شنبه فاز دوم واکسیناسیون در کشور آغاز و واکسن کرونا به افراد ۸۰ سال به بالا تزریق می‌شود.

هیچ محلی برای ثبت نام واکسن کرونا اعلام نشده است/ مردم از تجمع در خانه های سلامت و مراکز بهداشتی پرهیز کنند

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت "در پی انتشار خبری نادرست در فضای مجازی و برخی رسانه ها مبنی بر ثبت نام حضوری در مراکز بهداشتی جهت نوبت گیری تزریق واکسن، به اطلاع می رساند هیچ ثبت نامی برای نوبت گیری واکسن انجام نشده و از هموطنان عزیز تقاضا داریم از حضور و تجمع بی مورد در مراکز بهداشتی خودداری کنند."

نامه وزیر بهداشت در خصوص پروتکل های مرتبط با مراسم های ماه مبارک رمضان

وزیر بهداشت در نامه ای به دکتر رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص شیوه تدوین پروتکل های مناسب با شرایط جدید بیماری برای ماه مبارک رمضان، نکاتی را مورد تاکید قرار داد.

وزیر بهداشت ابلاغ کرد؛

7 بند راهبرد اجرایی برای کاهش فشار سنگین به بخش های بستری و احتمال کمبود تخت بیمارستانی

وزیر بهداشت در نامه ای به معاونین درمان، بهداشت و غذا و دارو وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و 7 بند راهبرد اجرایی جهت کاهش فشار سنگین به بخش های بستری و احتمال کمبود تخت بیمارستانی بخصوص مراقبت های ویژه را ابلاغ کرد.

اعمال محدودیت‌های کرونایی دوهفته ای در سبزوار
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار خبرداد؛

اعمال محدودیت‌های کرونایی دوهفته ای / سبزوار در وضعیت سیاه کرونا قرار گرفت

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: با توجه به وضعیت بحرانی این شهرستان از نظر شیوع ویروس کرونا، محدودیت‌های جدید به مدت دوهفته تا زمان تغییر رنگ اعمال می‌شود.

دکتر مسلم:وضعیت سبزوار قرمز شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارخبرداد؛

تکمیل ظرفیت تعداد تخت های بستری بیماران مبتلا به کرونا / وضعیت سبزوار قرمز شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با افزایش پذیریش بیماران بستری کرونا، ۶۵ درصد ظرفیت بیمارستان واسعی این شهر تکمیل شده است و پیش‌بینی می‌شود تا روز های آینده ظرفیت تمامی تخت‌های این بیمارستان تکمیل گردد.

دکتر مسلم:افزایش 2 برابری تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در سبزوار
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در ارتباط تلفنی با وبدا عنوان کرد؛

افزایش 2 برابری تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا / پیش بینی موج سهمگین کرونا در غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تعداد بیماران کرونایی بستری شده در این شهرستان طی روزهای اخیر نسبت به هفته گذشته ۲ برابر شده است.

دکتر مسلم:قرار گیری سبزوار در وضعیت نارنجی
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

قرار گیری سبزوار در وضعیت نارنجی / ابتلای 8هزار و202نفر به کرونا در غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: متاسفانه علی رغم هشدارها در رعایت پروتکل های بهداشتی، شهرستان از نظر شیوع کرونا به وضعیت نارنجی وارد شده است.

در ارتباط تصویری با مرکز اورژانس و تعدادی از مراکز درمانی کشور؛

رییس جمهور از تلاش و فداکاری شبانه روزی مدافعان سلامت قدردانی کرد

رییس جمهور در ارتباط ویدئوکنفرانسی با مرکز اورژانس تهران و تعدادی از مراکز درمانی کشور ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز از تلاش و فداکاری خالصانه و شبانه روزی کادر درمان کشور و مدافعان سلامت قدردانی کرد.

درخواست روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از ملت فهیم ایران؛

مراعات محدودیت ها به معنی همراهی شما با مدافعان سلامت است

روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در پیامی، از مردم فهیم کشورمان خواستند تا در تعطیلات پیش رو، برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا هوشیار بوده و با رعایت محدودیت ها و پروتکل های بهداشتی، از شیوع بیماری جلوگیری کرده و با مدافعان سلامت همراه شوند.

خطرناک‌ ترین عامل در چرخش ویروس جهش یافته، سفر است
وزیر بهداشت در همایش تبیین برنامه نوروزی تشدید گام چهارم بسیج ملی طرح شهید سلیمانی:

خطرناک‌ ترین عامل در چرخش ویروس جهش یافته، سفر است

وزیر بهداشت گفت: جایگزینی ویروس جهش یافته به سرعت اتفاق می ‌افتد و این خطر بزرگی برای نظام سلامت است که یک ویروس با قدرت سرایت و ابتلای بسیار بالاتر و به شدت تند و تیزتر و مرگ آفرینی به شدت خطرناک ‌تر و وحشتناک ‌تر، جایگزین شود.

رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

از مردم خواهش می‌کنیم برای حفظ سلامتی خودشان امسال نیز در ایام عید از سفر صرف‌نظر کنند

رییس جمهور با درخواست از مردم برای صرفنظر از رفتن به سفر در تعطیلات نوروزی با هدف حفظ سلامت جامعه و کمک به کادر درمانی کشور، تاکید کرد: تاب آوری نظام سلامت کشور حد و اندازه مشخص دارد، همکاری همگانی برای رعایت اصول بهداشتی همچنان ضروری است.

تا کنون 187 مورد ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور داشته ایم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس اولویت بندی که در سند ملی واکسیناسیون کووید19 مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا وجود دارد، واکسیناسیون انجام می شود. اولویت بندی در این سند، حاصل تلاش 19 نفر از بهترین متخصصین کشور بود که بیش از سه هفته کار کردند.