آغاز واکسیناسیون سراسری علیه کووید۱۹ در سبزوار

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: نخستین مرحله ایمن‌سازی علیه ویروس همه‌گیر کرونا در سبزوار امروز ۲۳ بهمن ماه با تزریق واکسن به اعضای کادر درمان این دانشگاه آغاز شد.

قدردانی از تلاش کادر درمانی و بهداشتی کشور

رییس جمهور با قدردانی مجدد از از تلاش کادر درمانی و بهداشتی کشور، تصریح کرد که اصرار ما این است که در این دو ماه، کاری کنیم که با موج چهارم مواجه نشویم و سلامت و کسب و کار مردم دچار اختلال نشود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

ارتقاء ۴ رتبه ای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رتبه بندی پژوهشی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از ارتقاء قابل توجه رتبه پژوهشی توسط این دانشگاه در رتبه بندی پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبرداد

دکتر مسلم
معاون بهداشت وزارت بهداشت:

کاهش تعداد بیماران بستری کرونا در بیمارستان‌/ مقابله با کرونا نیازمند همراهی و همکاری مردم است

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هم اکنون در دی ماه سال جاری با کاهش روند ابتلا به بیماری حدود 22درصد آزمایش های روزانه کرونا در حوزه این دانشگاه مثبت است.

ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت حراست از یاد و نام این قیام تعیین‌کننده و مضمون دینی و ضدّامریکایی آن تأکید کردند و با افتخارآمیز خواندن تولید واکسن کرونا در کشور، گفتند: حضور منطقه‎ای و ثبات‌آور و افزایش قدرت دفاعی و موشکی ایران ادامه خواهد یافت، در مورد برجام هم ما اصرار و عجله‌ای برای بازگشت امریکا نداریم مهم این است که تحریم‌ها باید فوری و کامل برداشته شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

قدردانی وزیر بهداشت از مدافعان سلامت و دل نگرانی از گرفتاری مجدد به گرداب بیماری

وزیر بهداشت در نامه ای به روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن قدردانی از مدافعان سلامت، دل نگرانی هایی در راستای گرفتاری مجدد به گرداب سهمگین بیماری را مطرح کرد.

افزایش مجدد تعداد بیماران بستری / لزوم تداوم همکاری و همراهی مردم و اصناف

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در روزهای اخیر و از ابتدای دی ماه تا کنون میزان بستری‌ها با شیب کند رو به افزایش است که این روند صعودی می‌تواند زنگ خطری برای منطقه باشد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

ضرورت تداوم رعایت دقیق دستورالمعل ها در مناسبت های پیش رو، برای رسیدن به وضعیتی پایدار در فرایند مهار کرونا

رییس جمهور ضمن ابراز خرسندی و تقدیر از همکاری و همراهی مردم در اجرای دستورالعمل های بهداشتی، تاکید کرد که تداوم رعایت دقیق این دستورالمعل ها بویژه در مناسبت های پیش رو، برای عبور از وضعیت شکننده کنونی و رسیدن به یک وضعیت پایدار در فرایند مهار کرونا ضروری است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

همکاران ما خسته نشده اند و چون کوه ایستاده اند/زمستانی بسیار سخت تر از پاییز در پیش رو داریم اگر...

وزیر بهداشت گفت: گرچه مرگ و بیماری یک شهروند در هر کجای دنیا برای ما ملال آور و دردناک است اما وقتی از مرز 500 مورد مرگ و میر روزانه امروز به مرگ و میر کمتر از 300 مورد رسیدیم، خبر بسیار خشنود کننده ای بود گرچه مرگ 294 نفر در کشور، برای ما و خانواده های شان مصیبتی بزرگ است.