• 1396/03/08 - 09:32
  • - تعداد بازدید: 2070
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:

جلسه آموزشی قنادان ویژه ماه مبارک رمضان

مهندس هادی کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل برنامه سلامت رمضان 96 از سوی وزارت متبوع جلسه آموزشی جهت هیت مدیره قنادان در همین خصوص برگزار گردید.

01.jpg

   مهندس هادی کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل برنامه سلامت رمضان 96 از سوی وزارت متبوع جلسه آموزشی جهت  هیت مدیره قنادان در همین خصوص برگزار گردید.





وی افزود: نکات بهداشتی شامل موارد ذیل را به اعضائ هیت مدیره اتحادیه قنادان که  در تهیه و توزیع شیرینی سنتی، استفاده مواد اولیه سالم از جمله خامه پاستوریزه- تخم مرغ شناسنامه دار بهداشتی و شیر پاستوریزه استفاده از جعبه های شیرینی مجاز بهداشتی، عدم استفاده از رنگ غیر مجاز، تجهیزات و ظروف مناسب در تهیه و طبخ عرضه زولبیا و بامیه، استفاده از روغن مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه با کمک دستگاه بخش پرتابل TPM به جهت کنترل میزان پراکسید روغن توضیحات لازم داده شد./140



  • گروه خبری : معاونت بهداشتی,اخبار واحدها
  • کد خبر : 6499
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z1Z8
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 8
بازدید امروز: 16612
کل بازدید: 1442429
بازدید کنندگان آنلاین: 15
آخرین بروزرسانی: 1404/08/28 12:47