روابط عمومی معاونت فرهنګی دانشجویی خبر داد :
از معاون سابق فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تقدیر شد
روز گذشته پرسنل معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در اقدامی زیبا و جالب ، از مهندس احمدی آسور معاون فرهنگی و دانشجویی سابق خود قدردانی نمودند.
در ابتدا حجت الاسلام مهدوی نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن خیر مقدم به مهندس احمدی آسور ، اظهار داشت:محیط کار خانه دوم ماست،ما همه باید مثل برادر کنار هم بوده و پشت یکدیگر را داشته باشیم.بی شک لازمه این کار صداقت است.
سپس حجت الاسلام مهدوی نسب از زحمات مهندس احمدی آسور در زمان مسئولیت تشکر کرده و برای مهندس مهرپویان معاون فرهنگی و دانشجویی جدید آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند.
در ادامه مهندس مهرپویان معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن خیرمقدم به مهندس احمدی آسور،از وی به دلیل پذیرفتن این دعوت تشکر نمود و اظهار داشت:بنده از تجربیات استاد گرامی مهندس احمدی آسور استفاده خواهم کرد و اطمینان دارم با تلاش شما همکاران عزیز می توانیم در رسیدن به اهداف معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه موفق باشیم.
در انتها مهندس احمدی آسور ضمن تشکر از تمام پرسنل معاونت فرهنگی و دانشجویی بیان داشت:واقعیت امر این است کا انتظار چنین برنامه ای را نداشتم و شما مرا غافلگیر کردید.
وی ادامه داد:از همه کسانی که در این مدت با بنده همکاری داشتند از صمیم قلب تشکر می کنم و اگر خدای نکرده بداخلاقی وجود داشته که صرفا فقط کاری بوده،بابت آن عذرخواهی می نمایم.
در پایان از مهندس احمدی آسور با اهدای هدایایی قدردانی شد.



نظر دهید