• 1402/09/25 - 12:33
  • - تعداد بازدید: 692
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه صدور پروانه های بهداشتی (TTAC)

1.jpg

 


کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه صدور پروانه های بهداشتی (TTAC) و شرح وظایف و قوانین و مقررات و ضوابط مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در مورخ 20/09/1402 در محل سالن دانشگاه  با حضور 70 نفر از کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات  و کارگاه های تولیدی به مدت 8 ساعت برگزار گردید.


در این کارگاه آموزشی آقای دکتر محمد عبداله زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در خصوص نحوه ثبت منبع فراورده های سلامت محور  و صدور مجوز های بهداشتی تدریس  نمودند و همچنین در زمینه افزایش سطح علمی مسئولین فنی و کارشناسان در راستای ارتقا کیفیت فراورده های سلامت محور در مورد شرایط خوب تولید (GMP) قوانین و ضوابط اختصاصی فراورده های غذایی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و اصول برچسب گذاری و نشانگر رنگی تغذیه ای بحث و تدریس گردید.



 


  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 17564
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z8Db
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 0
بازدید امروز: 4795
کل بازدید: 284604
بازدید کنندگان آنلاین: 22
آخرین بروزرسانی: 1404/06/12 12:56