• 1403/03/29 - 13:35
  • - تعداد بازدید: 202
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نجات جان نوزادان دوقلوی نارس در مرکز شهیدان مبینی

تعویض خون همزمان دوقلوهای نارس ۱۰ روزه در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مبینی نجات بخش جان آنها شد.

تعویض_خون_1.jpg

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهیدان مبینی ، دکتر سارا بینش متخصص اطفال و سرپرست بیمارستان مبینی در این خصوص اظهار داشت:


در ۲۷ خردادماه سال جاری نوزادان دوقلو پره ترم ۳۳ هفته با وزن حدود یک کیلو و 600 گرم از بیمارستان حشمتیه با زردی بسیار شدید (بیلی روبین ۳۸ و ۳۶) و حال عمومی نامساعد به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مبینی منتقل شدند.


وی افزود: به همت متخصص اطفال، فوق تخصص نوزادان و پرسنل مجرب بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، در اقدامی سریع و به موقع، تعویض خون همزمان دو نوزاد دو قلو در بیمارستان مبینی پس از ۲۰ سال انجام شد.


دکتر سارا بینش در ادامه گفت: افزایش بیلی روبین خون در نوزادان منجر به زردی یا یرقان شده و در موارد بسیار شدید می تواند منجر به ناشنوایی و کرنیکتروس شود که علائم آن شامل تشنج، گریه شدید نوزاد و شیر نخوردن و نهایتا عقب ماندگی ذهنی است. گفتنی است در حال حاضر هر دو نوزاد در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان در حال دریافت ادامه درمان می باشند.



  • گروه خبری : بیمارستان مبینی
  • کد خبر : 18563
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZEKb
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 10268
کل بازدید: 227060
بازدید کنندگان آنلاین: 35
آخرین بروزرسانی: 1404/06/05 11:59