• 1403/06/08 - 12:51
  • - تعداد بازدید: 194
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

۱۰ لغایت ۱۶ مرداد ماه؛ هفته ترویج تغذیه با شیر مادر

🍼عوارض تغذیه با شیر مصنوعی (شیرخشک) چیست؟

تغذیه_با_شیر_مادر_1_-_Copy.jpg

فاقد عوامل ایمنی بخش و افزایش احتمال ابتلای کودک به بیماری های تنفسی و گوارشی، عفونت گوش، عفونت ادراری، مننژیت، اگزما، آسم و...


افزایش احتمال ابتلای کودک به چاقی، بیماری های قلبی عروقی و دیابت در بزرگسالی


عدم فراهم شدن الگوی رشد و تکامل مناسب کودک


عدم برخورداری کودک از فواید عاطفی تغذیه با شیرمادر و تاثیر بر تکامل روانی، اجتماعی کودک


عدم برخورداری از فواید شیرمادر در ارتقاء بهره هوشی


افزایش احتمال ابتلا به بیماری های گوارشی به دلیل ایجاد آلودگی هنگام تهیه شیرمصنوعی


عدم برخورداری مادر از فواید شیردهی (دیر شروع شدن عادت ماهانه و جلوگیری از حاملگی مجدد، از دست دادن وزن اضافی، کاهش سرطان پستان و تخمدان، شکستگی لگن، پوکی استخوان و...)


افزایش هزینه ها به دلیل خرید شیرمصنوعی



  • گروه خبری : بیمارستان مبینی
  • کد خبر : 18887
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zk7b
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 0
بازدید امروز: 850
کل بازدید: 217642
بازدید کنندگان آنلاین: 6
آخرین بروزرسانی: 1404/06/04 06:23