لیست اخبار صفحه :732
مرکز 16 ساعته به عنوان نخستین ایستگاه بیماران کرونا

مرکز 16 ساعته به عنوان نخستین ایستگاه بیماران کرونا

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان خوشاب : حسین سطانی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان خوشاب با بیان اینکه مرکز 16 ساعته به عنوان نخستین ایستگاه بیماران کروناست افزود مرکز درمانی ۱۶ ساعته مختص به درمان کرونا در کنار مراکز روستایی وخانه های بهدشت دایر شده و مراجعین می توانند با مراجعه به این مرکز از بار مراجعات به بیمارستان های شهر سبزوار کم کنند.

بخشنامه اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید 19 در شهرهای کشور ابلاغ شد
از سوی ریيس سازمان اداري و استخدامي كشور؛

بخشنامه اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید 19 در شهرهای کشور ابلاغ شد

از سوی ریيس سازمان اداري و استخدامي كشور؛ بخشنامه اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید 19 در شهرهای کشور ابلاغ شد.

پیام دکتر نوده به مناسبت هفته بسیج

پیام دکتر نوده به مناسبت هفته بسیج

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ضمن تبریک هفته بسیج به تمام بسیجیان گفت: بسیج مردمی ترین نهاد مقدس جمهوری اسلامی ایران است که حاصل شکل گیری و فعالیت همه جانبه آن، فتح قله های عزت، حماسه و افتخار بوده و نمونه بارز آن در هشت سال دفاع مقدس با رشادت، فداکاری و شجاعت نمایان شد که رهروان راه بسیج، شهادت را به جان خریده و از تمامیت ارضی و ارزشهای والای انقلاب دفاع کردند.