پایش کشوری بیمارستانها با محوریت پسماند و فاضلاب
دکتر نوده معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به تیم پایش کشوری بیمارستانها وضعیت موجود دانشگاه سبزوار را برای اعضاء تیم پایش کننده تشریح کرد.
کمیته فنی و هماهنگی برنامه های گسترش شبکه برگزار شد.
کمیته فنی و هماهنگی برنامه های گسترش شبکه درسالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
در جلسه مشترک معاون بهداشتی و رئیس اداره زندان سبزوار صورت گرفت :
نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با تقویت فعالیت های آموزشی و بیماریابی HIV/AIDS در زندان
این جلسه که با حضور معاون بهداشتی و رئیس اداره زندان سبزوار ، در محل اداره زندان سبزوار برگزار شد.
با اجرای برنامه "پایه ششم عاری از پوسیدگی دندان" در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار صورت گرفت :
برطرف شدن مشکلات دهان و دندان در بیش از 70 درصد دانش آموزان پایه ششم ابتدائی
دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای برنامه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و همگام با سیاست های ابلاغی وزارت ، طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی پایه ششم ابتدایی از ابتدای سال تحصیلی 98 – 97 توسط دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و با همکاری اداره آموزش و پرورش اجرا شد.
مفداسبزوار خبرداد:
برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
باتوجه به فرارسیدن ایام معنوی ماه مبارک رمضان دوره های آموزشی ویژه کارکنان محترم دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با عنوان " سفره های آسمانی" در حال برگزاری است
بمناسبت هفته معلم
تقدیر و تشکر از معلمین و پرسنل اداره آموزش و پرورش شهرستان جوین
تقدیر و تشکر از معلمین و پرسنل اداره آموزش و پرورش شهرستان جوین بمناسبت هفته معلم
آیین گرامیداشت روز ماما در شبکه بهداشت ودرمان جوین برگزار شد
آیین گرامیداشت روز ماما با حضور دکتر کوشکی ریاست شبکه بهداشت ودرمان جوین و کارکنان ماما شاغل در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان جوین برگزار شد.
بمناسبت روز مدارک پزشکی
پیام تبریک رئیس و مدیریت بیمارستان بمناسبت روز مدارک پزشکی
پیام تبریک رئیس و مدیریت بیمارستان بمناسبت هفدهم اردیبهشت ماه روز مدارک پزشکی
کتابخانه مرکزی
ساعات کاری کتابخانه مرکزی در ایام ماه رمضان
کتابخانه مرکزی در ماه رمضان از ساعت 7:30 الی19:00 باز است.
به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد
جلسه مشترک با هیئت رئیسه صنف قنادان و چلوکباب در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و تهیه و طبخ انواع موادغذایی از جمله آش و حلیم، زولبیا و بامیه توسط اعضاء صنف چلوکباب و قنادان به جهت رعایت نکات بهداشتی و به منظور تامین و حفظ سلامتی آحاد جامعه و دسترسی به آب و موادغذایی ایمن و سالم، همچنین لزوم کنترل و پیشگیری بیماری های غیر واگیر و واگیردار، جلسه آموزشی در سالن جلسات مرکز بهداشت سبزوار برگزار گردید.