روابط عمومی معاونت آموزشی؛
طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا سه آزمون کشوری در خرداد ماه برگزار خواهد شد
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی درجغتای
به مناسبت سی ام فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان تقدیرشد.
روابط عمومی بیمارستان خبرداد:
حضور شبانه نيروهاي جهادگر مردمي براي كمك به ضدعفوني بخشي از فضاي بيروني بيمارستان امداد سبزوار
نيروهاي جهادگر مردمي و بسيجي براي كمك به ضدعفوني كردن بخشي از فضاي بيروني بيمارستان امدادشهید دکتر بهشتی سبزوار.
پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پیامی ۳۰ فروردین؛ روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی را به جامعه آزمایشگاهی تبریک گفت.
صدای گریه نوزاد سبزواری امید را در تن و جان خسته کادر درمان دمید
با تلاش ها و همکاری کادر درمان بیمارستان های واسعی و شهیدان مبینی دومین نوزاد سبزواری از مادر مبتلا به کرونا متولد شد.
تقدیر وزیر بهداشت از رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال تقدیرنامه ای،از تلاش ها و زحمات شبانه روزی و بی وقفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و تمامی خدمتگزاران عرصه بهداشت و درمان سبزوار در مقابله با ویروس کووید ۱۹ تشکر و قدردانی کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛
فعالیت صد درصدی کلینیک های بیمارستانی در دوره همه گیری کرونا
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: همه کلینیک های بیمارستانی تابعه این دانشگاه با اجرای دستورالعمل پیشگیری از کرونا جهت رفاه حال همشهریان به صورت صد در صد خدمات موردنیاز را به مراجعین ارائه می دهند.
مقاله کروناویروس
پایگاه های اطلاعاتی COVID-19
لیست پایگاه های اطلاعاتی راه اندازی شده به منظور اطلاع رسانی در مورد آخرین تحقیقات انجام شده در زمینه کووید-19
نکات ایمنی درمورد صاعقه
باتوجه به اهميت هشدار سریع ( Early Warning ) در مديريت خطر بلايا و نظر به بارندگی های شدید و ایجاد صاعقه، بدینوسیله نکات ایمنی زیر درموردصاعقه، به استحضار هموطنان و همشهریان گرامی می رسد.
معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد؛
فعالیت هشت مرکزغربالگری و درمان سرپایی کرونا در سبزوار
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: غربالگری و درمان سرپایی کرونا در هشت مرکز خدمات جامع سلامت 24و۱۶ ساعته در سبزوار شهرستان های تابعه این دانشگاه انجام می شود.