رئیس مرکز آموزشی درمانی واسعی سبزوارعنوان کرد؛
نصب و راه اندازی دستگاه جدید «ام آرآی» / استمرار خدمات با رعایت اصول مراقبتی فردی و همگانی
رئیس مرکز آموزشی درمانی واسعی با اشاره به فرسوده و قدیمی بودن دستگاه MRI این مرکز گفت: به زودی دستگاه جدید «MRI » در این مرکز نصب و آماده ارائه خدمات به بیماران خواهد بود.
معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد؛
بهره مندی بیش از 7هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی در سبزوار
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: طی دو ما اخیر تعداد7 هزار و 895 نفر به مراکز خمات جامع سلامت شهری و روستایی در سبزوار و شهرستان های تابعه مراجعه و از خدمات بهداشتی و درمانی بهره مند شده اند.
راهنمای تغذیه در ماه مبارک رمضان
با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان سال 1399 با شیوع بیماری کوید – 19، راهنمای تغذیه در ماه مبارک رمضان جهت پیشگیری از بیماری کرونا ویروس براساس منابع علمی معتبر و منطبق با دستورالعمل های کشوری که توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه برای گرفتن روزه (ازفرایض واجب مسلمانان) تدوین شده است.
تکمیل پرسشنامه امنیت غذایی در ارتباط با کرونا
با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس در سطح جهان دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت متبوع در حال اجرای طرح تحقیقاتی با نام " بررسی وضعیت تغذیه جامعه در دوران شیوع بیماری کرونا" می باشد
نکات آموزشی در حین و بعد بارش های شدید و سیلاب:
با توجه به اهميت و لزوم آموزش در زمان وقوع بلایا و حوادث طبیعی، بدینوسیله نکات آموزشی زیر، در حین و بعد از بارندگی ها وسیلاب، به استحضار هموطنان و همشهریان گرامی می رسد.
روابط عمومی معاونت های آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
دانشجویان مؤلف و مترجم فرصت دارند تا ۳۱ تیر آثار خود را به دبیرخانه دائمی جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی ارسال کنند.
روابط عمومی معاونت های آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
تصویب 144 عنوان پژوهشی ویروس کرونا در قالب کارآزمایی بالینی
دکتر حسین رضایی زاده دبیر بورد تخصصی طب سنتی در سبزوار :
روابط عمومی معاونت آموزشی؛
تصمیمات ارائه آموزش در دانشگاهها پس از تایید ستاد ملی کرونا قابلیت اجرایی خواهد داشت