• 1397/02/06 - 09:53
  • - تعداد بازدید: 1482
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان خوشاب خبر داد

جلسه آموزشی صنوف حساس مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی برگزار شد.

.

جلسه_صنوف_1.jpg

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان خوشاب؛با توجه به اهمیت آموزش در پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب وغذا و با هدف افزایش آگاهی متصدیان مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و لزوم رعایت هر چه بیشتر نکات بهداشتی در محیط کار جلسه آموزشی با موضوع بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط کار توسط کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان جهت متصدیان صنوف برگزار شد .
در این جلسه آموزشی که با همکاری اتاق اصناف و اداره اماکن در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد کارشناس بهداشت محیط ضمن تاکید بر رعایت کلیه موازین بهداشتی توسط پرسنل شاغل در واحد های صنفی در حین انجام کار، به ارائه آموزشهای لازم در خصوص رعایت نکات مرتبط با بهداشت فردی، بهداشت محیط کار ، بهداشت ابزار و وسایل و نیز بهداشت موادغذایی به ویژه کاهش مصرف نمک و روغن عدم استفاده از مواد غیر مجاز به ویژه رنگ در تهیه غذا پرداخت.
در پایان ضمن تشریح سامانه رسیدگی به شکایات مردمی (190) بر شستشوی صحیح دست و شستشوی سبزی و میوه و ممنوعیت استفاده از دخانیات در اماکن عمومی و تهیه و توزیع مواد غذایی توسط متصدیان تاکید گردید/٢٠٠سلطاني



  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان خوشاب
  • کد خبر : 8245
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZDU8
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 11
بازدید امروز: 5278
کل بازدید: 1431095
بازدید کنندگان آنلاین: 7
آخرین بروزرسانی: 1404/08/28 12:47