لیست اخبار صفحه :297
نکات بهداشتی در تهیه و مصرف غذا
نکات بهداشتی در تهیه و مصرف غذا

نکات بهداشتی در تهیه و مصرف غذا

نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر در ایام ماه محرم و صفر بسیار از افراد اقدام به نذری دادن می کنند.که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و مصرف غذاهای نذری رعایت نکات زیر برای همه افراد و کسانی که نذری می دهند لازم است که این نکات به شرح زیر می باشد:

توصیه های تغذیه ای درایام محرم وصفر
توصیه ههای تغذیه ای درایام محرم وصفر

توصیه های تغذیه ای درایام محرم وصفر

نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر در ایام ماه محرم و صفر بسیار از افراد اقدام به نذری دادن می کنند.که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و مصرف غذاهای نذری رعایت نکات زیر برای همه افراد و کسانی که نذری می دهند لازم است که این نکات به شرح زیر می باشد:

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد
فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، سالروز شهادت جانگداز سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و هفتاد و دو تن از یاران باوفای ایشان، برعموم شیعیان جهان تسلیت باد.

نصب "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه؛

نصب "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از نصب و راه اندازی "شبیه ساز واقعیت افزوده" احیاء قلبی ریوی جهت عملیاتی کردن هوشمند سازی و ارتقاء آموزش در مرکز مهارت های بالینی پردیس دانشگاه خبر داد.

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 6
بازدید امروز: 8843
کل بازدید: 340334
بازدید کنندگان آنلاین: 8
آخرین بروزرسانی: 1404/06/18 13:25