• 21 آذر 1397
مدیر دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت در همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی در سبزوارعنوان کرد؛

فعالیت یک هزار و 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت / سبزوار در طب سنتی یکی از مناطق غنی در سطح کشور است

مدیر دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: 3 هزار و 700 دانش بنیان در کشور به‌ثبت رسیده است که از این تعداد یک هزار و 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت مشغول به ‌فعالیت هستند.

مدیر دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: 3 هزار و 700 دانش بنیان در کشور به‌ثبت رسیده است که از این تعداد  یک هزار و 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت مشغول به ‌فعالیت هستند.

به گزارش وبدا/ دکتر حسین وطن پور درهمایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل در سبزوار اظهار کرد: یک هزار و 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت مشغول به ‌فعالیت هستند که از این تعداد، 170 شرکت دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی ثبت شده و این شرکت‌ها در قالب طب سنتی و گیاهان دارویی فعالیت می‌کنند.

وی  با اشاره به‌برنامه‌های وزارت بهداشت برای حمایت و توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی، افزود: با توجه به‌اثر بخشی بسیاری از گیاهان دارویی در درمان بیماری‌ها با توجه به‌سابقه استفاده از گیاهان دارویی در این حوزه به‌دنبال هستیم که از لحاظ مالی و تشکیل شرکت‌های دانش بنیان فناوران را مورد حمایت قرار دهیم.

مدیر دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه هم اکنون 2 هزار و 500 محصول دانش بنیان در کشور وجود دارد که در بازار داخل کشور به‌فروش می‌رسد،تصریح کرد:همچنین 52 شرکت دانش بنیان به‌جایگاه صادراتی رسیده‌اند و میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته حدود 70 میلیون دلار بوده است.

دکتر وطن پور در ادامه با اشاره به اینکه سبزوار با توجه به‌موقعیت جغرافیایی و برخورداری از گونه‌های مختلف گیاهی و سابقه سبزوار در بحث طب سنتی،اضافه کرد: باید دانشجویان، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را به‌سمت سوی ظرفیت‌های گیاهان دارویی سبزوار سوق داده شود.

وی  خاطر نشان کرد: سبزوار یکی از قطب‌های گیاهان دارویی در شرق کشور است و این موضوع فرصت خوبی است که دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بتواند به‌حوزه فناوری سلامت اقدامات ویژه ای را به انجام برساند.