• 20 آذر 1397
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل برگزار می شود

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل با حضور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت برگزار می شود.

همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل برگزار می شود

به گزارش وبدا/ دکتر فرشته قراط در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل با حضور دکتر وطن پور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت،دکتر علیرضا مسلم رئیس دانشگاه،دانشجویان  وسرپرستان کمیته تحقیقات دانشجویی ،چهارشنبه 21 آذر ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار می شود.

وی بیوتکنولوژی و اثرات بیولوژیک،اصلاح سبک زندگی،اثرات بالینی طب سنتی ،تولید فرآورده های گیاهان دارویی و تجاری سازی گیاهان دارویی را از جمله محورهای همایش عنوان کرد و افزود:حدود 250 شرکت کننده از 25 دانشگاه از سطح کشور در بخش های سخنرانی،طراحی پوستر و ارائه مقاله در این همایش به رقابت می پردازند.

دبیر علمی همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل اضافه کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی،برپایی نمایشگاه جنبی تولیدات مرکز رشد و تقدیر از پژوهشگران برتر به مناسبت هفته پژوهش و فناوری  از دیگر برنامه های این همایش خواهد بود.

همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی چهارشنبه 21 آذر ماه سال 1397 در سالن اجتماعات شهید آوینی واقع در ساختمان شماره یک معاونت فرهنگی دانشجویی از ساعت 8 الی 17 برگزار می شود.