• 16 آذر 1397

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

به گزارش وبدا/ متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

شانزدهم آذر به‌عنوان روز دانشجو، نماد شجاعت، پایمردی و ازخودگذشتگی دانشجویانی است که با تکیه‌بر روحیه آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و استکبارستیزی با نثار جان خویش وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اثبات کردند.

دانشجویان گرانقدر ایران اسلامی؛ به مثابه وجدان بیدار، خردمند، پرسشگر و سرشار از ایمان به شمار می روند که به عنوان مغز متفکر جامعه می توانند جامعه را به مسیر پیشرفت و تعالی رهنمون سازند و گام های مهم و استواری را در راه توسعه و پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی بردارند و با ایجاد زیرساخت های لازم، حضور پررنگ تر ایران عزیز در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را رقم زنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو،این روز را به دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تبریک عرض نموده و امید دارم كه فضای دانشجویی، به مددایمان ، اندیشه و بصیرت لازم روز به روز فعال تر و پرنشاط تر از گذشته گردد و زمینه را برای توسعه آرمانهای متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران به یاری خداوند منان مهیا گرداند.

دکتر علیرضا مسلم _ رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

آذر ماه 1397