• 31 شهریور 1397

یادداشت رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

ماه مهر از راه می رسد تا نوید بخش فصلی نو در اندیشه دانش پژوهان و رهروان علم و دانش باشد، و دروازه های علم، مزین به اخلاص و تعهد بر روی مشتاقان علم آغوش می گشاید.

یادداشت رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

اکنون بیش از هر زمان دیگری به خوبی بر همگان روشن شده که آینده درخشان این مرز و بوم و نیل به چشم انداز روشن جمهوری اسلامی ایران بر پایه ارتقای علمی و تولید دانش مبتنی بر اعتماد به نفس و خود باوری است و بی‌شک شما دانشجویان نقشی بس عظیم در نیل به این هدف دارید.

لذا امید است در سال تحصیلی پیش رو، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی همراه با اساتید دانشگاه در محیطی پر نشاط به فعالیت علمی پرداخته و به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولیعصر (عج) سال تحصیلی جدید توأم با رشد و بالندگی در تمامی عرصه های علمی و فرهنگی باشد.

دکتر علیرضا مسلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار