• 24 مرداد 1397

کسب رتبه برتر توسط دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی سبزوار

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: دبیر خانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی سبزوار موفق به کسب رتبه اول در استان خراسان رضوی شد.

کسب رتبه برتر توسط دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی سبزوار

وبدا سبزوار / دکتر فاطمه نوده در گفت و گو با خبرنگاروبدا اظهارکرد:در رتبه بندی انجام شده توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی استان خرسان رضوی، دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار رتبه اول را در بین 13 شهرستان کسب کرده است.

وی افزود: امتیازات عملکرد شهرستان ها در زمینه همکاری بین بخشی در حوزه سلامت و امنیت غذایی بر اساس محورهایی از قبیل استقرار نظام نامه استانی سلامت همه جانبه، تدوین برنامه جامع سلامت و تدوین های برنامه عملیاتی کار گروه و مسایل اولویت دار سلامت استان را از جمله آنها برشمرد.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: زمان بندی برگزاری جلسات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی هر ماه از سوی معاونت سیاسی و امنیتی استاندار تعیین و موضوعات مختلفی از سوی اعضا مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.