• 11 تیر 1397

اهدای عضو دو بیمار مرگ مغزی در سبزوار به 10بیمار، حیاتی دوباره بخشید.

مسئول فرآهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه گفت: رضایت همزمان دو بیمار مغزی در سبزوار باعث نجات جان 10 بیمار نیازمند اهداء عضو گردید.

اهدای عضو دو بیمار مرگ مغزی در سبزوار به 10بیمار، حیاتی دوباره بخشید.

وبدا سبزوار / علیرضا عنایتی در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت: رضا علی یزدی 51 ساله اهل سبزوار که به علت خونریزی مغزی دچار مرگ مغزی شده بود پس از تاییدپزشکان و رضایت خانواده وی ،در تیرماه سال جاری جهت اهداء اعضا به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل شد.

وی افزود: کلیه های زنده یاد رضا علی یزدی به دو بیمار38 ساله و 44 ساله از مشهد پیوند و کبد وی به بیمار نمازی شیراز منتقل و قرنیه های مرحوم به بانک قرنیه بیمارستان خاتم الانبیاء انتقال داده شد.

عنایتی از اهدای عضو  بیمار دیگری در سبزوار خبر داد و تصریح کرد:مصطفی موری جوان 34 ساله سبزواری که در اثر مسمومیت دچار مغزی شده بود پس از تایید پزشکان و رضایت خانواده وی، در تیر ماه سال جاری به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل شد.

مسئول فرآهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه اضافه کرد: کلیه های مرحوم مصطفی موری به خانمی 22 ساله و آقایی 35 ساله از مشهد پیوند زده شد.

وی افزود: همچنین کبد زنده یاد موری جهت اهداء به بیمارستان نمازی شیراز و پوست وی به بانک پوست بیمارستان امام رضا(ع) مشهد منتقل شد.

علیرضا عنایتی گفت: از ابتدای اسال جاری تاکنون اعضای بدن شش بیمار مرگ مغزی در سبزوار اهدا شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد رشد داشته است.