• 13 خرداد 1397

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

رئیس دانشگاه با صدور پیامی بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام خونین 15خرداد را به جامعه پزشکی و دانشگاهی تسلیت گفت.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با صدور پیامی بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام خونین 15خرداد را به جامعه پزشکی و دانشگاهی تسلیت گفت.

وبدا سبزوار / متن پیام دکتر علیرضا مسلم به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

چهاردهم خرداد یادآور حماسه ای جاویدان و سرآغاز نهضتی است که به رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و سپس به صورت نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور عزیزمان شکوفا گردید.

چهاردهم خردادماه سالگرد ارتحال پیر فرزانه ایست که آزادگی و استقامت را به ملت ایران آموخت و این کشور مصیبت زده را از چنگال استعمار جهانی نجات داد.یقینا ملت ایران یادوخاطره مقتدای خویش را همواره در ذهن و قلب خود به یادگار خواهند داشت.

مقام معظم رهبری فرمودند:«امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است» و تا تاریخ زنده است راه و اندیشه او زنده خواهد ماند. لذا بر همه آحاد جامعه و از جمله دانشگاهیان فرض واجب است اندیشه امام راحل را سرلوحه کار خود قرار داده و با همدلی در راه پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و شکوفایی کشور عزیزمان تلاش نمایند.

اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خميني(ره)، سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهداي والامقام 15 خرداد را تسليت عرض نموده و توفیق همگان را از درگاه ایزد منان مسالت می نمایم.

دکتر علیرضا مسلم