• 1 اردیبهشت 1397

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته سلامت

دکتر علیرضا مسلم رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت پیامی صادر کرد.

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته سلامت

دکتر علیرضا مسلم رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

هفته سلامت فرصتی است تا با بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته به مردم، درقالب برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاههای مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم.

به همین منظور و براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هفته سلامت 97 از یکم لغایت هفتم اردیبهشت با شعار «سلامت برای همه» و با موضوع «پوشش همگانی سلامت برای همه، در همه جا» برگزار خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با توجه به اهمیت نقش حوزه سلامت در بالندگی و توسعه کشور ، به عنوان بخشی از نظام سلامت کشور ، همه تلاش خود را جهت حمایت و پشتیبانی همه جانبه از این حوزه به کار بسته و انشاالله با برنامه هایی که تدوین شده است هدفمند تر از پیش گام خواهیم برداشت.

اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاشهای ارزنده همه دست اندرکاران حوزه سلامت ، آغاز هفته سلامت را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون را مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا مسلم