• 28 شهریور 1401
دبیر اجرائی دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشورعنوان کرد؛

ارسال 100 مقاله به دبیرخانه کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور

دبیر اجرائی دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور به ارسال 100 مقاله به دبیرخانه این کنگره اشاره کرد.

ارسال 100 مقاله به دبیرخانه کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور

به گزارش وبدا /امیر دارینی در حاشیه برگزاری این کنگره در گفتگو با وبدا اظهار کرد: اتفاق ویژه ای که امسال در دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور با آن مواجه هستیم حضور انجمن فیزیک پزشکی ایران به صورت همکار در این مراسم است.

وی افزود: تمامی چکیده مقالات پذیرفته شده در وب سایت و پایگاه بین المللی به چاپ خواهد رسید  وهمچنین این مقالات به صورت پوستر در یک قالب مشخص در بستر وب سایت ارائه می گردد.

دارینی اضافه کرد: همچنین مقالاتی که به صورت اوراق در این کنگره پذیرفته شده در جریان سه روز برگزاری کنگره  به فراخوان محوریت هر روز مراسم به صورت شفاهی ارائه می شود و علاوه بر این نیز مقالات منتخب توسط هیات  داوری در ژورنال تخصصی کنگره به چاپ می رسد.

لازم به یادآوری است؛ شرکت در این کنگره برای تمامی دانشجویان، فارغ التحصیلان و اعضای هیات علمی رایگان است.شبانی مقدم