• 28 شهریور 1401
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشورخبرداد؛

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار میزبان دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور

دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار آغاز به کار کرد.

به گزارش وبدا/ دکترمصطفی رباط جزی دبیر علمی این کنگره درگفتگو وبدا اظهار کرد: دومین کنگره بین المللی دانشجویان رادیولوژی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و همکاری سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور و حمایت انجمن فیزیک پزشکی ایران صبح امروز 28 شهریور ماه سال جاری به صورت مجازی آغاز به کار کرد.

وی افزود: محوریت کنگره شامل سی تی اسکن و رادیولوژی، ام آر آی، رادیوبیولوژی و حفاظت پرتوی است که به مدت زمان سه روز مقالات پذیرفته شده در این کنگره بین المللی ارائه خواهد شد.

دکتر رباط جزی اضافه کرد: در این کنگره سخنرانان مختلفی از داخل و خارج از کشور دعوت شده اند و همچنین ورک شاپ هایی در نظر گرفته شده که در انتهای هر برنامه ارائه خواهد شد./شبانی مقدم