• 12 مرداد 1401

تغذیه ۹۸درصد از کودکان زیر دو سال شهرستان خوشاب با شیر مادر

حسین سلطانی ، شبکه بهداشت خوشاب ، روابط عمومی ، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار  ،بهداشت ، سلطان آباد ، شیر مادر، سال 1401 ،

رئیس شبکه بهداشت ودرمان خوشاب از تغذیه ۹۸درصد از کودکان زیر دو سال شهرستان خوشاب با شیر مادر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان خوشاب حسین سلطانی در این خصوص اظهار داشت : تعداد ۹۴۵ کودک زیر دوسال تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان می باشد که تعداد ۹۲۶ کودک معادل ۹۷ درصد با شیر مادر تغذیه می شوند.
وی در ادامه به اشاره به راه اندازی کلینیک شیردهی از ابتدای سال جاری در شهرستان افزود : ۹۰درصد از کودکان زیر شش ماه تغذیه انحصاری فقط با شیر مادر داشته اند و همچنین ۷۵ درصد کودکان زیر دوسال تداوم تغذیه با شیر مادر را رعایت کرده اند.
حسین سلطانی در ادامه تصریح کرد : شیر مادر به لحاظ داشتن مواد پروتئینی و ویتامینی بسیار، بیش از سایر غذاها برای نوزادان توصیه‌شده است به‌طوری‌که بسیاری از روایات وارده در دین اسلام و در میان متون فقهی، مدت آن را حدود دو سال مشخص کرده‌اند.
شایان ذکر است در ادامه رفعت شایگان فر مسئول سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان بیان کرد : آموزش به مادران یک نوع هنر است، که به مادران گفته شود همه مادران قادر به شیر دادن هستند و باید این باور به مادران تفهیم گردد و از طرف دیگر حمایت جامعه از زنان و حمایت خانواده از مادران اهمیت ویژه دارد.
وی با بیان اینکه دو تا سه هفته اول تولد، مهم‌ترین زمان سؤال‌برانگیز مادران خواهد بود افزود : تمام مادر در صورت هر گونه سوال، مشکل یا آموزش های لازم می توانند به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه تا جهت اموزش های لازم به کلینیک شیردهی شهرستان ارجاع شوند.