• 10 مرداد 1401

دیدار سرپرست دانشگاه با رئیس سازمان اورژانس کشور

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با رئیس سازمان اورژانس کشور دیدار کرد.

دیدار سرپرست دانشگاه با رئیس سازمان اورژانس کشور

بدا سبزوار/ صبح امروز دوشنبه دهم مرداد ماه سال جاری ، دکتر محمد سالاری سرپرست دانشگاه،دکتر کافی رئیس اورژانس سبزوار و دکتر شوریده رئیس مرکز مطالعات استراتژیک با دکتر جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر سالاری ضمن ارائه گزارش عملکرد اورژانس وچالش های موجود،در زمینه تامین تجهیزات،احیا آمبولانس ها و اخذ مجوز جهت تحویل چند دستگاه آمبولانس و موتور آمبولانس پیشرفته و کمبود نیروی انسانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور در این جلسه در زمینه حل مشکلات موجود، تامین نیروی انسانی بومی با توجه پست های جدید اخذ شده و تامین اعتبار جهت ساخت ساختمان ستادی اورژانس و سوله مدیریت بحران دانشگاه با همکاری سازمان اورژانس کشور قول پیگیری و مساعدت دادند.
ارائه برنامه های پیش روی مرکز اورژانس 115 سبزوار،حجم بالای تصادفات جاده ای در محورهای مواصلاتی غرب خراسان رضوی از دیگر موارد مطرح شده توسط رییس اورژانس سبزوار بود که خواستار نگاه ویژه در این خصوص شدند.