• 9 مرداد 1401
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبر داد؛

اجرای صد درصدی طرح دارویار در بیمارستان ها و داروخانه های غرب خراسان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از اجرای صددرصدی طرح دارویار دربیمارستان ها و تمامی داروخانه های تحت پوشش این دانشگاه در غرب خراسان خبر داد.

اجرای صد درصدی طرح دارویار در بیمارستان ها و داروخانه های غرب خراسان

به گزارش وبدا/  دکتر ابوالقاسم ده نبی در گفتگو با وبدا اظهار کرد: طرح دارویار از جمله طرح های وزارت بهداشت در راستای سیاست‌های کلی نظام سلامت مبنی بر مدیریت منابع از طریق نظام بیمه‌ای است، این طرح با هدف ارائه دارو با قیمت مصوب دولتی و کاهش هزینه‌های پرداختی از سوی مردم  در سطح کشور اجرائی شده است.

وی با بیان اینکه مدیریت ارز ترجیحی و جلوگیری از هدررفت دارو با اجرای طرح دارویار تحقق خواهد یافت،افزود: با اجرای این طرح  برخی داروهایی که تحت پوشش بیمه نیستند؛ پوشش داده شده  که این امر در کاهش هزینه‌های پرداختی از سوی مردم تاثیر بسزایی خواهد داشت.

معاون غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد:توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهره ‌مندی همه دهک ها از یارانه، عدم تغییر پرداخت از جیب بیماران، اجرای بیمه همگانی برای آحاد مردم، اصلاح الگوی مصرف دارو و کاهش تقاضای القایی، کنترل قاچاق و رشد صادرات رسمی دارو و حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماران خاص و صعب العلاج از جمله مزایای اجرای این طرح می باشد.

دکتر ده نبی با اشاره به اجرای صد درصدی طرح دارویار در داروخانه های غرب خراسان بیان داشت:همزمان با اجرای این طرح بازرسی جهت اجرای صحیح و کامل این طرح در سطح داروخانه ها در حال انجام است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:به روز رسانی سیستم HIS و پیاده سازی طرح دارویار در تمامی بیمارستان ها، ایجاد ستون مجزا به عنوان سهم ارز ترجیحی دارو، اطلاع رسانی و بازدید میدانی از مراکز درمانی  و داروخانه ، بررسی عدم افزایش سهم پرداختی بیماران جهت داروها از جمله اقدامات اجرایی این طرح در دانشگاه می باشد.