• 8 مرداد 1401
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار:

مقابله با شرایط کنونی کرونا نیاز به همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و مردم دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سبزوار گفت: مقابله با شرایط کنونی کرونا نیاز به همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و مردم دارد و در این مسیر برخوردهای سلبی اثرگذاری کمتری دارد.

مقابله با شرایط کنونی کرونا نیاز به همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و مردم دارد

به گزارش وبدا /  حسین ابراهیمی کردیانی روز چهارشنبه در نشست ستاد کرونا شهرستان سبزوار افزود: باید با ایجاد فرهنگ سازی و اقدامات ایجابی و بهره گیری از تجارب دو ساله مقابله با کرونا، شرایط کنترل شود.
 وی افزود: دستگاه‌های اجرایی با بهره گیری از امکانات خود  آمادگی لازم را در خصوص همکاری با ستاد کرونا و مقابله با بیماری کرونا داشته باشند و نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی حساسیت های لازم را در سطح جامعه ایجاد کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سبزوار گفت: طی دو سال سخت شیوع ویروس کرونا در مسیر عبور از این وضعیت بحرانی فرصت های خوبی به وسیله مردم، گروه های جهادی، بسیج، دانشمندان و کادر بهداشت و درمان کشور ایجاد شد.
ابراهیمی افزود: دستیابی به  ساخت واکسن، مجاهدات مدافعان سلامت و همیاری مردم در محلول پاشی و ضدعفونی در سطح معابر بار دیگر نمونه ای از فرهنگ و ایثار دوران دفاع مقدس را در فضای جامعه زنده کرد.
وی اظهار داشت: همچنین اجرای طرح  موفق شهید سلیمانی نقش مهمی در مهار شیوع کرونا داشت که توزیع  کمک های معیشتی بین آسیب‌ دیدگان ناشی از کرونا و شناسایی و حمایت از مبتلایان به بیماری کرونا با همکاری جامعه بسیج پزشکی و نیروهای بسیجی برخی  از دستاوردهای این طرح بوده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سبزوار با اشاره به فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری امام و سرور شهیدان حضرت امام حسین(ع) گفت: مراسم‌ها و آیین‌های عزاداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مطابق مصوبات ستاد کرونا برگزار شود.
ابراهیمی افزود: با توجه به فصل تابستان هیات های مذهبی می توانند از فضاهای باز برای مراسم عزاداری ایام محرم  استفاده کنند و توزیع نذورات غذای نذری به شکل  بسته بندی شده در اختیار عزاداران قرار گیرد.
وی ادامه داد: کمیته اطلاع رسانی و مدیریت کرونا با کمک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با بهره گیری از ظرفیت اطلاع رسانی آماده سازی ذهنیت شهروندان را  نسبت به رعایت بیشتر پروتکل ها فراهم نمایند.