• 22 اردیبهشت 1401
رییس مجمع خیرین سلامت سبزوار خبرداد؛

اجرای پویش پیشگیری از بیماری سالک در شهرستان داورزن

رییس مجمع خیرین سلامت سبزوار از اجرای پویش دیدار با سلامت با موضوع پیشگیری از بیماری سالک در شهرستان داورزن خبر داد.

اجرای پویش پیشگیری از بیماری سالک در شهرستان داورزن

به گزارش وبدا/ دکتر سعید مهران پور در گفتگو با وبدا اظهار کرد:پس از تجربه موفق پویش دیدار با سلامت با موضوع ویتامین دی و تب مالت این بار پویشی با موضوع پیشگیری از بیماری سالک به صورت گسترده در شهرستان داورزن آغاز شد.
وی افزود: این طرح از امروز پنجشنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و به مدت سه هفته در  مناطق آلوده به سالک این شهرستان ادامه خواهد داشت.
رییس مجمع خیرین سلامت سبزوار اضافه کرد:این پویش با همت مجمع خیرین سلامت و همکاری ۲۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و ۴۳ نفر از دانشجویان علاقه مند و آموزش دیده و  بصورت داوطلبانه و خیرخواهانه با همیاری و همکاری رئیس محترم دانشگاه در حال اجرا می باشد.
دکتر مهران پور با بیا اینکه در این پویش تیم های حاضر در منطقه در  ۱۵ روستا که  بیشترین موارد گزش را داشته اند به صورت خانه به خانه برای روستائیان آموزش های لازم را خواهند داد،بیان داشت:اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری و آموزش عمومی و توزیع لوازم پیشگیری از ابتلا به سالک از دیگر اقدامات در این پویش می باشد‌.

وی با اشاره به تشکیل پنج کار گروه اجرایی برای این طرح افزود:از همراهی فرماندار، دادستان، بخشداران، شهردار، جهاد کشاورزی، فرماندهی نیروی انتظامی، ناحیه مقاومت بسیج، آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد، دهیاران، شورای روستاهای منطقه ،همکاران معاونت بهداشتی  به ویژه بهورزان گرامی در اجرای طرح قدردانی می نمایم.

رییس مجمع خیرین سلامت سبزوار  خاطرنشان کرد:امید است با استعانت از خداوند متعال و با توجه به تمامی اقدامات بعمل آمده در سال جاری هیچ کودکی مورد گزش پشه سالک قرار نگیرد./آزاد