• 22 دی 1400
مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد؛

برگزاری نخستین جشنواره دانشگاهی مدیریت دانش

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از برگزاری نخستین جشنواره دانشگاهی مدیریت دانش در این دانشگاه خبرداد.

برگزاری نخستین جشنواره دانشگاهی مدیریت دانش

به گزارش وبدا/ مهدی بازقندی ضمن اعلام خبر فوق در گفتگو با وبدا اظهار کرد: جشنواره دانشگاهی مدیریت دانش در راستای پیاده سازی و دستیابی به اهداف نظام مدیریت دانش، مستند سازی و بکارگیری تجارب ارزشمند کارکنان نظام سلامت برگزار می شود.

وی افزود:در این جشنواره از تجربیات برتر تائید شده در سامانه مدیریت دانش، ارزیابان فعال دانش تقدیر بعمل خواهد آمد.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بیان داشت: آخرین مهلت شرکت در جشنواره مدیریت دانش 30 بهمن ماه سال جاری بوده که علاقمندان می توانند جهت ثبت تجارب خود به سامانه   https://km.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است؛ فایل های راهنمای سامانه مدیریت دانش در سمت راست سامانه قابل دسترسی می باشد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA