• 1 آذر 1400

دیدار فعالین قرآنی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با امام جمعه

فعالین قرآنی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با حضور در دفتر حجت‌الاسلام مقیسه امام جمعه شهرستان، با وی دیدار و گفت‌وگو کردند.

دیدار فعالین قرآنی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با امام جمعه

به گزارش مفدا سبزوار، در ادامه برنامه‌های هفته قرآن و پیرو مصوبه شورای قرآنی دانشگاه، روز گذشته شنبه ۲۹ آبان ماه، فعالین قرآنی دانشگاه به دیدار امام جمعه شهرستان رفتند.

در این دیدار مهدی سلمانیان مدیر تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های کانون قرآن و عترت(ع) به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه پرداخت و خواستار حمایت‌های حداکثری از سوی امام جمعه شهرستان از نخبگان قرآنی دانشگاه شد.

مدیر تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه به بزرگترین رویداد قرآنی وزارت بهداشت نیز اشاره‌ای کرد و افزود: این جشنواره مهترین برنامه مرکز قرآن و عترت(ع) وزارت متبوع بوده که هر ساله در سطح کشور اجرا می‌شود که خوشبختانه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هر ساله اسقبال بینظیری از این رویداد قرآنی دارند و امیدواریم شاهد درخشش آنها در این جشنواره باشیم.

حجت‌الاسلام مقیسه امام جمعه شهرستان نیز ضمن قدردانی از حضور فعالین قرآنی، از مسئولین دانشگاه خواست تا از تهاجم فرهنگی جلوگیری نموده و همفکری بیشتری در زمینه ترویج فرهنگ قرآن در دانشگاه و مخصوصا در بین دانشجویان و جوانان انجام دهند تا این امر توسعه یابد.

امام جمعه شهرستان به جایگاه والای قرآن اشاره‌ای کرد و اظهار داشت: رابطه عمیق با قرآن و کلام الهی بسیار مهم بوده و هر چقدر این رابطه نزدیکتر و عمیق‌تر باشد جاهلی، ابهامات و تاریکی‌ها از بین خواهد رفت چرا که با این کار به روشنایی خواهیم رسید.

حجت‌الاسلام مقیسه در جمع فعالین قرآنی دانشگاه ابراز داشت: همان‌گونه که امامان، علما و امام راحل ما در طول شبانه‌روز به قرائت قرآن می‌پرداختند ما نیز اگر تمایل به سعادت و رستگاری داریم باید به این کتاب آسمانی روی آورده و به آن نزدیکتر شویم.

وی قرآن کریم را مخزنی بی‌نهایت توصیف کرد و افزود: نکات نهفته در این کتاب آسمانی بی‌نهایت بوده و غذای معنوی بسیاری دارد که هر چقدر اندیشمندان به آن روی آورده و در آن جست‌وجو نمایند باز هم تمام نشدنی خواهد بود.

گفتنی است در این دیدار اساتید و دانشجویان فعال قرآنی، حجت‌الاسلام ایمانی‌مقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و چند تن از مسئولین ارشد دانشگاه حضور داشتند./ رمضانی