• 9 آبان 1400
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار عنوان کرد؛

واکسیناسیون کرونا در غرب خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشور

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تاکنون ۸۵ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال در در غرب استان خراسان رضوی علیه ویروس کرونا واکسینه شده‌اند که این میزان از میانگین کشوری آن بالاتر است.

واکسیناسیون کرونا در غرب خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشور

به گزارش وبدا/ دکتر علیرضا مسلم در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهارکرد:جمعیت بالای ۱۸ سال در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار حدود ۳۵۰ هزار نفر است که تلاش می شود با واکسیناسیون گسترده، میزان سرایت، ابتلا  و چرخش ویروس کاهش یابد.

وی افزود:اکنون ۸۵ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال در در غرب استان خراسان رضوی علیه ویروس کرونا واکسینه شده‌اند که این میزان از میانگین کشوری آن بالاتر است.

رییس دانشگاه بیان اینکه تاکنون به بیش از ۶۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه دُز اول واکسن کرونا تزریق شده است،تاکید کرد: تنها راه برون رفت از بحران کرونا علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده ار ماسک، واکسیناسون بالای ۸۰ درصد افراد جامعه است که گردش ویروس در جامعه را از بین می برد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به افزایش تعداد بیماران کرونایی و قرمز شدن وضعیت شهرستان سبزوار بیان داشت:  هم اکنون ۱۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در مرکز آموزشی درمانی واسعی سبزوار بستری هستند که این مرکز در حالت آماده باش قرار گرفته است.

شایان ذکر است؛ بر اساس آخرین گزارش نرم‌افزار ماسک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان‌های سبزوار و ششتمد در غرب استان خراسان رضوی به رنگ قرمز کرونایی درآمده‌اند./آزاد