• 23 شهریور 1400
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزواردر حاشیه بازدید از خانه های بهداشت عنوان کرد؛

ساخت 40 خانه بهداشت در مناطق روستایی غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: طی هشت سال اخیر حدود 40 خانه بهداشت،12 مرکز بهداشتی درمانی و 5 مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی با امکانات بستری در غرب خراسان ساخته شده است.

ساخت 40 خانه بهداشت در مناطق روستایی غرب خراسان

به گزارش وبدا / دکترعلیرضا مسلم صبح امروز  23 شهریورماه سال جاری  به طور سر زده از خانه های بهداشت روستاهای کسکن و استیر بازدید وضمن دیدار با بهورزان،امکانات،تجهیزات ،شاخص های عملکردی  در ارائه خدمات و واکسیناسیون را  مورد ارزیابی قرار داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزواردر حاشیه بازدید از خانه های بهداشت در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد:تا کنون 63 خانه بهداشت از 195 خانه بهداشت تحت پوشش دانشگاه مورد اررزیابی و بازدید  قرار گرفته است.

وی با اشاره به اهداف وزیر محترم بهداشت در اولویت قرار دادن بهداشت،اضافه کرد:در این راستا بازدید از خانه های بهداشت تحت پوشش آغاز کرده ایم و از نزدیک  مشکلات روستاها و خانه های بهداشت را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

رییس دانشگاه ادامه داد: انشالله طی این بازدید ها ضمن رفع نواقص و کسب اعتبارات لازم، هر چه سریع تر پرونده الکترونیک سلامت و پزشک خانواده را مستقر نماییم.

دکتر مسلم بیان داشت: طی هشت سال اخیر حدود 40 خانه بهداشت،12 مرکز بهداشتی درمانی و 5 مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی با امکانات بستری در غرب خراسان ساخته شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارخاطرنشان کرد:امید است با تکمیل زیر ساخت ها عمرانی و امکانات بهداشتی و درمانی ،خدمات با کیفیت را به مردم شریف روستاها ارائه دهیم./آزاد