• 17 شهریور 1400
معان تحقیقات و فناوری دانشگاه خبر داد؛

کسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رتبه بندی پژوهشی/ قرار گیری جزء ده دانشگاه برتر کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: بر اساس ارزشیابی سالانه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی سبزوارموفق به کسب رتبه سوم در حوزه پژوهش شد.

کسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رتبه بندی پژوهشی/ قرار گیری  جزء ده دانشگاه برتر کشور

به گزارش وبدا/ دکتر محمد حسین ساقی ضمن اعلام خبر فوق در گفتگو با وبدا اظهارکرد: هر ساله معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در راستای تحقق اهداف نقشه جامع علمی و سیاست‌های کلان پژوهشی کشور، مبنی بر استقرار نظام جامع نظارت و ارزشیابی، به ارزشیابی فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌پردازد.

وی افزود: این ارزشیابی سالیانه براساس محورهای تولید دانش مقالات نمایه شده در پایگاه های بین المللی ، مقالات منتشر شده در  نشریات برتر، تعداد مقالات منتشر شده با همکاری های بین المللی، نسبت تعداد کل مقالات به تعداد هیات علمی، تعداد استنادات و شاخص ایندکس ۵ ساله در سه گروه دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ یک، تیپ دو و تیپ سه انجام می شود.

معاون تحقیقات و فناوری بیان داشت: در ارزیابی های صورت گرفته در فعالیت های پژوهشی سال ۹۹، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با سه رتبه ارتقاء، توانست "رتبه سوم"  در بین۲۲ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی تیپ سه در کشور را کسب نماید.

قرار گیری دانشگاه سبزوار جزء ده دانشگاه برتر کشور

دکتر ساقی اضافه کرد: همچنین این دانشگاه در محور برونداد  پژوهشی موفق به کسب "رتبه سوم"، در محور آزمایشگاه های جامع "رتبه دوم" و در محور کمیته اخلاق حائز "رتبه اول" و جزء ده دانشگاه برتر کشور قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت شاخص تولید دانش در حرکت دانشگاهها به سمت دانشگاه های نسل سوم بیان داشت:دانشگاه علوم پزشکی سبزوارطی سال های اخیر در تعداد مقالات بین المللی، تعدادمقالات در مجلات برتر بین الملی، میزان همکاری های پژوهشی بین المللی اعضای هیات علمی رشد چشمگیری داشته است.

معاون تحقیقات و فناوری درخشش اعضای هیات علمی در حوزه پژوهش را نتیجه سرمایه گذاری در مسیر زیر ساخت پژوهشی دانست و تصریح کرد: کسب مجوزآزمایشگاه جامع تحقیقاتی،کسب مجوز قطعی مرکز تحقیقات سلولی مولکولی،کسب مجوز پذیرش دانشجوی دکتري پژوهش محور، راه اندازي برنامه هاي ثبت، راه اندازي كوهورت پرشين و بايو بانك تاثير بسزايي در كسب اين رتبه داشته است.

ارتقاء 11 پله ای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رتبه بندی پژوهشی

دکتر ساقی درادامه با اشاره به رشد چشمگیری دانشگاه در حوزه پژوهش طی سال های اخیر،گفت: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در حوزه تحقیقات و فناوری توانسته است با تقویت واستفاده از ظرفیت های مختلف در جهت بهبود شاخص های پژوهشی و فناوری، افتخارات و دستاوردهای مهم را در کارنامه هشت ساله خود ثبت نماید.

وی افزود: طی هشت سال گذشته دانشگاه دررتبه بندی پژوهشی 11 رتبه ارتقاء داشته به طوری از رتبه 14 در سال 1392 به رتبه  سوم در سال 1400 رسیده است.

معاون تحقیقات و فناوری اظهار کرد: جذب هیات علمی پژوهشی در مراکز تحقیقاتی،توسعه طرح های فناوری،پیگیری موافقت قطعی مرکز تحقیقات سالمندی،پیگیری تاسیس پژوهشکده،جذب بودجه های تحقیقاتی سازمان های خصوصی و دولتی و جذب پژوهشگران برتر از جمله اقدامات دانشگاه در حوزه تحقیقات و فناوری می باشد.

دکتر ساقی به اشاره به افتخارات دانشگاه در حوزه تحقیقات و فناوری تصریح کرد: کسب رتبه اول در اخلاق در پژوهش، رتبه سوم در ایجاد زیرساخت های پژوهشی،رتبه اول مرکز رشد در بین مراکز رشد دانشگاه های تیپ 3 کشور،رتبه برتر کشوری در هزینه کرد اعتبارات پژوهشی و ایجاد زیرساخت های پژوهشی و رتبه نهم کشوری مرکز تحقیقات سلولی ملکولی در بین 69 مرکز تحقيقات بيومديکال ارز جمله افتخرات دانشگاه در هشت سال گذشته دراین حوزه می باشد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ضمن قدردانی از تلاشهاي مديران و کارشناسان به ویژه حمايت هاي رييس محترم دانشگاه، تلاش هاي خانم دكتر قراط و دكتر غلامي و همه پژوهشگران،خاطرنشان کرد: برآنیم تا با انجام اقدامات پژوهشی و بهره گیری از تجربیات و دستاوردهای تحقیقاتی به روز، در راستای ارائه خدمات هر چه بهتر به مردم شریف منطقه، در حوزه سلامت از پیشگامان این عرصه باشیم./آزاد