• 4 شهریور 1400

تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به وزیر جدید بهداشت

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، طی پیامی انتصاب"دكترعين اللهي" را به عنوان وزیر جدید بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت.

تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به وزیر جدید بهداشت

به گزارش وبدا /  متن پیام به شرح زیر است؛

استاد ارجمند جناب آقای دکتر عین اللهی

وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

در این برهه حساس که کشور عزیزمان درگیر بیماری کرونا بوده و هر روز شاهد از دست رفتن هموطنان و نیز فرهیختگان کادر بهداشت و درمان هستیم ، یقینا حضور مردانی شجاع ، مدیر و مدبر و متخصص چون شما را در راس حوزه سلامت به فال نیک میگیرم ، پذیرش این مسئولیت خطیر در این برهه عین از خودگذشتگی است .

مایه مسرت جامعه پزشکی و حوزه سلامت است که حضرتعالی سکان نظام سلامت را به دست گرفته اید ، رجا واثق دارم که با هم افزایی و بهره گیری از نیروهای جوان ، با انگیزه و متعهد خواهید توانست نقش بسیار ارزنده ای جهت کنترل بیماری کرونا و ارتقا نظام سلامت در کشور اسلامی مان ایفا نمایید.

از خداوند متعال برای شما بزرگوار توفیق روز افزون مسالت دارم.

دکتر علیرضا مسلم

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

گفتنی است؛نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی چهارشنبه ۳ شهریورماه با ۲۱۴ رای موافق، ۵۵ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع، دکتر بهرام عین اللهی را به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم انتخاب کردند.