• 3 شهریور 1400

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت روز کارمند

همزمان با فرارسیدن چهارم شهریورماه روز کارمند رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار طی پیامی این روز را تبریک گفت.

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت روز کارمند

به گزارش وبدا / متن پیام به شرح زیر است؛

بسمه تعالی

هفته دولت فرصتی است مغتنم برای تجدید میثاق با شهداء گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهیدان رجایی و باهنر که به حق تجلی راستین و اسوه های خدمتگزاری خالصانه و بی منت به مردم بودند، وچه نیکوست خدمتگزاران به مردم  غیور ایران زمین برای ادامه دادن راه شهیدان والا مقام در راه تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی تلاش و مجاهدت نموده و اجرای دقیق سیاست های کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی را در دستور کار خویش قرار دهند.

چهارم شهریورماه، روز کارمند، در حالی فرا رسید که تمامی کارمندان به ویژه کارمندان حوزه سلامت در شرایط همه گیری بیماری کرونا، همپای کادر بهداشت و درمان برای مقابله با این بیماری، با تلاشی مضاعف، جهادی و ایثارگرانه به خدمت پرداختند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای انقلاب اسلامی به ویژه "شهدای مدافع سلامت"،از زحمات بیدریغ همه کارمندان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به ویژه کارمندان پر تلاش در مقابله با کرونا که علیرغم وجود مشکلات و تنگناهای مالی از هیچ کوششی دریغ نورزیده اند تشکر و قدردانی می نمایم.

توفیقات روزافزون شما عزیزان را در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) از درگاه ایزد منان مسالت دارم.

دکتر علیرضا مسلم

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار