• 18 فروردین 1400

پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز جهانی بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار فرارسیدن روز جهانی بهداشت و سال جهانی مدافعان سلامت تبریک گفت.

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت روز جهانی بهداشت

به گزارش وبدا متن پیام به شرح زیر است؛

هجدهم فروردین ماه روز جهانی بهداشت فرصت مغتنمی است تا ضمن قدردانی از تلاش ها و خدمات صادقانه کادر بهداشت و درمان با شناسایی و تکیه بر توانمندی ها در مسیر ارتقای سطح سلامتی مردم و جامعه گام برداشته شود.

در سال جاری و با وجود فراگیری ویروس کرونا ، روز جهانی بهداشت تمرکز خود را با شعار"ایجاد جهانی برابر و سالم‌ برای همه" قرار داده است تا همه افراد از شرایط زندگی و کار مناسب برای داشتن سلامتی برخوردار باشند.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت و سال جهانی مدافعان سلامت به تمامی فعالین حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، توفیق روزافزون و سربلندی همگان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر علیرضا مسلم

ریییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار