• 25 بهمن 1399

درخشش دانشجویان در مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان شمال شرق

اولین دوره مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان شمال شرق کشور از ۲۸ دی ماه لغایت ۱۰ بهمن در دو رشته ورزشی آمادگی جسمانی و طناب‌زنی در بخش دختران و آمادگی جسمانی و روپایی در بخش پسران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد و دانشجویان علوم پزشکی سبزوار در این مسابقات خوش درخشیدند.

درخشش دانشجویان در مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان شمال شرق

به گزارش مفدا سبزوار، مهدی معتکف‌فر مدیر دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: این مسابقات در دو رشته ورزشی آمادگی جسمانی و طناب زنی در بخش دختران و آمادگی جسمانی و روپایی در بخش پسران با حضور دانشگاه‌های مشهد، سبزوار، اسفراین، بیرجند، بجنورد، گناباد، نیشابور، وارستگان، تربت جام و تربت حیدریه از ۲۸ دی ماه لغایت ۱۰ بهمن ماه به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد.

مدیر دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: دانشجویان متقاضی فیلم تهیه شده براساس آیین‌نامه مسابقات را از تاریخ ۲۸ دیماه لغایت ۱۰ بهمن ماه ارسال نموده و پس از داوری‌های صورت گرفته پسران و دختران ورزشکار دانشگاه توانستند ۵ مقام را از آن خود نمایند.

معتکف‌فر با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در این مسابقات با ۱۲ شرکت‌کننده حضور یافته بود ادامه داد: در بخش پسران زکریا برقبانی و مجید فخرایی در رشته روپایی به ترتیب مقام‌های دوم و سوم و امیرحسین شمخانی در رشته آمادگی جسمانی نیز مقام دوم این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

وی دامه داد: در بخش دختران نیز مینا گرمابی در رشته طناب‌زنی مقام دوم و پریسا دادخواهی در رشته آمادگی جسمانی مقام سوم را کسب نمودند.

مدیر دانشجویی دانشگاه خاطرنشان کرد: مینا خسروجردی نیز توانست مقام‌ چهارم رشته طناب‌زنی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.