• 15 بهمن 1399

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن

همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با صدور پیامی این روز را تبریک گفت.

دکتر مسلم - رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

وبدا سبزوار/متن پیام به شرح زیر است؛

بسمه تعالی

ولادت پرنور زیباترین اسوه هستی و الگوی تمام عیار مکارم اخلاق و فضائل ، حضرت فاطمه زهرا (س) و تقارن آن با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر فرصتی برای یادآوری جایگاه و نقش مهم زنان و مادران در عرصه های مختلف و تربیت نسلی آگاه است.

بی‌تردید انتخاب میلاد حضرت فاطمۀ زهرا(س) به عنوان روز زن،تکریم و بزرگداشت مقام زنان و مادران است.بزرگداشتی افتخار آمیز و مسئولیت آفرین تا که در این " آینه خدای نما " بنگریم و "فاطمی شدن "  را به مجاهدت طلب کنیم و با اخلاق بهشتی بنت نبی اکرم (ص) شبیه تر گردیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت "روز زن " و "روز مادر " این روز خجسته را خدمت تمامی ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت بویژه  بانوان شاغل در دانشگاه که این روزها در مقابله با ویروس منحوس کرونا با تعهد وایثارگرانه در حوزه های مختلف تلاش می‌کنند وشایسته تقدیر است؛ تبریک و تهنیت عرض می کنم.

امیدوارم همه ما به ‌ویژه بانوان محترم بتوانیم آن الگوی انسانیت، شرافت، صداقت و عطوفت را بهتر و بیشتر بشناسیم و به اندازه ظرفیت وجودی خود، جرعه نوش دریای معرفتش باشیم.

درپایان مقام مادران و همسران شهدا ، جانبازان و آزادگان  را که اسوه های صبر و صلابت هستند را نیز گرامی می دارم.

دکتر علیرضا مسلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار