• 30 آذر 1399

پیام رییس دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار

همزمان باولادت با سعات حضرت زینب (س) و روز پرستار رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار طی پیامی این روز را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

پیام رییس دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار

وبدا سبزوار / متن پیام به شرح ذیل است؛

بسمه تعالی سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی اسلام ،حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار  فرصتی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری که این روزها در خط مقدم نبرد با ویروس کرونا با تعهد و تلاشی ایثارگرانه در راستای درمان بیماران مبتلا به کووید-19 تلاش می‌کنند.

بی‌شک این جهاد و از خود گذشتگی مدافعان سلامت همچون مدال زرینی در تاریخ این مرز و بوم به یادگار خواهد ماند.

اینجانب ضمن تبریک میلاد با سعادت الگوی صبر و عشق و ایثار، حضرت زینب (س) و روز پرستار به جامعه دانشگاهی و پرستاران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، ضمن قدردانی از زحمات و مجاهدت‌های ارزنده توفیق روزافزون همگان را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

به امید آنکه با یاری خداوند متعال و همراهی و همکاری مردم عزیز به زودی شاهد قطع زنجیره انتقال کرونا باشیم.

دکتر علیرضا مسلم

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار