• 4 شهریور 1399

یادداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

هفته دولت؛ نماد وحدت و سرافرازی ‏هفته دولت،فرصتی برای یادآوری بزرگ مردانی چون شهیدان رجایی و باهنر و مرور مهم ترین درسی که آن آموزگاران همیشه ‏آموخته اند.

یادداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

هفته دولت؛ نماد وحدت و سرافرازی
‏هفته دولت،فرصتی برای یادآوری بزرگ مردانی چون شهیدان رجایی و باهنر و مرور مهم ترین درسی که آن آموزگاران همیشه ‏آموخته اند. این هفته نمادی است از وحدت مردم و دولت که این وحدت سرافرازی، پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی عزیز را به دنبال خواهد داشت وچه نیکوست خدمتگزاران به مردم  غیور ایران زمین برای ادامه دادن راه شهیدان والا مقام هم قسم شوند، هم قسم برای ساختن ایرانی مقتدر، استوار و آباد.
چهارمین روز از شهریورماه در این هفته که به نام «روز کارمند» نامگذاری شده فرصت مغتنمی است تا قدردان زحمات و تلاش‌های صادقانه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه باشیم.معتقدم حضور نیروی انسانی متعهد و متخصص همراه با تعهد کاری و اخلاقی عامل موثر در پیشرفت هر مجموعه ای خواهد بود و با توجه به گذشت سه دهه از حیات و فعالیت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار  بی شک با تلاش شما همکاران گرامی توانسته ایم خدمات آموزشی،  بهداشتی و درمانی در خور شان مردم عزیز منطقه ارائه نمائیم.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت،فرارسیدن روز کارمند که با نام و یاد شهیدان والامقام"رجایی" و "باهنر" مزین شده از زحمات بیدریغ شما همکاران گرامی که علیرغم وجود مشکلات و تنگناهای مالی و  روزهای سخت مقابله با ویروس کرونا،  از هیچ کوششی دریغ نورزیده اید تشکر نموده، و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) از درگاه ایزد منان مسالت می‌نمایم.

دکتر علیرضامسلم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار